Elmennél rendezvényre (ovis gyereked sport szakkörjének rendezvényére) december 24-én 2 órakor?
Figyelt kérdés
egész család mehet2012. dec. 19. 11:20
11/15 anonim válasza:
Elmennék, bár szerintem elég nonszensz egy ilyen rendezvényt épp dec 24-re tenni. A rendezők fejében zavar van(:
12/15 anonim válasza:
Nem, mert egész nap sütök-főzök, de kifejezetten örülnék, hogy nem kéne őt a szobàjàban a mamànak lefoglalni, mìg dìszìti a férjem a fàt. Mire hazahoznànk a rendezvényről a "jézuska is meghoznà a fàt".
13/15 anonim válasza:
Természetesen elmennék a helyedben. Gondolom, a gyereknek fontos a rendezvény, nem tenném meg vele, hogy kimaradjon azért, mert épp akkorra esik, amikorra. És gondolom azt is értékeli, ha te is ott vagy vele. Csak nem tart estig az a rendezvény! Az óvónők is sietnek haza szerintem. iTudod, az én munkahelyemen dec. 24-én rendes munkanap van, reggel 6-tól este 6-ig bent vagyunk (szabadság nincs), mégse dől össze a világ, csak ügyesen kell szervezni otthon, hogy minden elkészüljön.
14/15 anonim válasza:
Persze hogy elmennék, az ovis gyereked nélküled hogy megy el? Vagy őt sem engednéd? Menjen az egész család, gondolom nem tart tovább 3-nál. 24-én este szokás ünnepelni, vagy csak nálunk?
15/15 anonim válasza:
Nincs gyerekem,de én szívesen elmennék helyetted csak dolgozni ne kéne:D Persze,hogy elmennék.Miért,mi van ha 1 órával később vacsoráztok ? Hamar felnőnek,karácsony meg minden évben van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!