Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis a szuleim reakcioja?

Normalis a szuleim reakcioja?

Figyelt kérdés

Nem engedik h orvoshoz menjek pedig beteg vagyok.

Es apa meg meg is fenyegetett h nem akaarja megtudn h nem mentem iskolaba.

Miert csinaljak ezt? Most ugyis utolso het van a legtobb tanar nem is tart mar normali

2012. dec. 19. 06:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

többször is hánytál már vagy csak egyszeri alkalom volt?

vegyél a patikában WICK-et és Normaflore-t. Két nap múlva kutya bajod sem lesz

2012. dec. 19. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem is képesek voltak lázasan elpaterolni az iskolába,utána meg hallgathattam itthon anyám rinyálását,hogy brühühü,lelkifurdalása van.De persze azért másnap ugyanúgy elküldött.Kérdező,ezt neked kell kisakkoznod.Ha nem hiányoztál túl sokat,akkor ez az egy hét belefér.
2012. dec. 19. 11:31
 13/14 A kérdező kommentje:
ebben az évben még nem is hiányoztam, szóval nem értem, mi bajuk van. meg ugye fent írtam is, hogy ilyenkor szünetek előtt a tanáraink nem szoktak már dogákat iratni meg sok házit feladni, szóval még ha hiányzok is ezen az utolsó 3 napon, osztálytársaimtól elkérem facen, hogy mit csináltak, már ha csináltak valamit és ennyi.
2012. dec. 19. 11:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Szóval akkor most otthon vagy?
2012. dec. 19. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!