Miért tartják "lúzernek" a nevelőszülőket (legyen az anya, vagy apa)?
Szerintem becsülendő dolog, ha valaki hajlandó más gyerekét tisztességesen nevelni.
Lehet, hogy rossz tapasztalatai voltak annak, aki ezt gondolja. Vagy a környezetében látott rá negatív példát. Ha egyik sem, akkor csak kicsinyes.
Én meg ezt gondolom!
az a lúzer, aki fizeti a sok gyerek után a gyerektartást és magányosan hal meg egy üveg pia társaságában.
A nevelőapa nem lúzer, miért lenne az?
Én elmondom neked hogy őket egyáltalán nem tartják lúzernek, azért nem mert képes felvállalni úgy egy kapcsolatot hogy van ott egy gyerek és segíti a barátnőjének akiből feleség lesz persze felnevelni a gyerekét.
Én barátnőmnek is van gyereke pontosabban a nevelt lányom. Nem voltak házasok amikor megszületett a barátnőm lánya a volt párja másfél évig volt mellettük, majd kiment külföldre dolgozni hogy anyagilag előrébb legyenek, de egy külföldön élő magyar nő miatt otthagyta gyerekével együtt a sz@rban.
Én 1 éve ismerkedtem meg a barátnőmmel, egy helyen dolgoztunk majd ugye közös programok stb... és végül összejöttünk.
Tudtam az elején hogy van neki gyereke, de elvállaltam a dolgot, a nevelt lányom nagyon megszeretett engem, 2 hónapja élünk együtt egy háztartásban szinte a sajátomnak tekintem, persze tervezünk közös gyereket is de majd később.
Engem egyáltalán nem tartanak lúzernek, hanem elismerik hogy képes voltam így összejönni egy nővel fiatalon persze mert én csak 23 éves vagyok barátnőm lassan 25 és mindenki elismeri hogy képes voltam belemenni így egy kapcsolatba. Apósomék nagyon megkedveltek én szüleim is büszkék rám és saját unokájuknak tekintik a nevelt lányomat. Szóval ez baromság amit te így hallottál én szerintem. Mert az a lúzer aki otthagyta a családját főleg a gyerek miatt mert nem képes bevállalni azt hogy fölnevelje és eltartsa na ez a szemétség.
"alfa hím"? Most állatokról van szó, vagy emberekről?
Lúzer? Ez egy buta szó (jövevényszó a nágy ámérikábó').
"Különben is, csak a lúzerek lúzereznek" (egy lúzer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!