Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelent?...

Szerintetek ez mit jelent? Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy neha mar ugy erzem legszivesebben felloknem a paromat, amikor valamivel megbant.Allitolag szeret lassan 2eve elunk egyutt.es amikor elkezdek valami huncutsagot mondani, vagy probalok flortolni akkor azt mondja lejart lemez,meg h menejek a konyhaba dolgozni,vagy peldaul ma is,hogy folhangositotta a radiot, mert h csipi a csajt aki beszel...ehhh,pedig en tenyleg nem tolakodok, csak fiatal vagyok es szeretnek boldog lenni,miert nem tudja odaadni magat, nem ertem, pedig en nagyon szeretem, de kezdem azt erezni,hogy egyoldalu ez az egesz.Ti veletek milyen a parotok?hogy viselkedik?kedves a pasitok?es honnan tudjatok,hogy szeret?koszonom a valaszokat elore is.
2009. aug. 22. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már hogy is ne lennél boldog újra?

Ne is gondolj arra, hogy nem.

A gondolat irányít. ha te eldöntöd, hogy igenis boldog leszel és erős, akkor az is leszel.

Sok szerencsét hozzá!

2009. aug. 23. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!