Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelent?...

Szerintetek ez mit jelent? Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy neha mar ugy erzem legszivesebben felloknem a paromat, amikor valamivel megbant.Allitolag szeret lassan 2eve elunk egyutt.es amikor elkezdek valami huncutsagot mondani, vagy probalok flortolni akkor azt mondja lejart lemez,meg h menejek a konyhaba dolgozni,vagy peldaul ma is,hogy folhangositotta a radiot, mert h csipi a csajt aki beszel...ehhh,pedig en tenyleg nem tolakodok, csak fiatal vagyok es szeretnek boldog lenni,miert nem tudja odaadni magat, nem ertem, pedig en nagyon szeretem, de kezdem azt erezni,hogy egyoldalu ez az egesz.Ti veletek milyen a parotok?hogy viselkedik?kedves a pasitok?es honnan tudjatok,hogy szeret?koszonom a valaszokat elore is.
2009. aug. 22. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém:

Nem figyel rám

Úgy élünk együtt kb. mint 2 haver

A szexuális életünk egy nagy nulla

Nem lehet vele beszélgetni

Ha nevetek akkor rám szól hogy miért nevetek annyitt

Sz@rik rá hogy boldog vagyok e.

Ma közöltem vele hogy akkor részemről ennyi volt:-))) Nem könyörgök én senkinek hogy észre vegyen.

Ja és ezt csak azért részleteztem mert azt kérdezted hogy a mi párjaink hogyan viselkednek velünk.

2009. aug. 22. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Onnan tudom, hogy szeret a pasim, hogy amikor mondani akarok neki valamit, meghallgat. Akkor is, ha neki unalmas amiről beszélek. Ha huncotkodok akkor veszi a lapot és ő is rákezd. Ha kacérkosok, flörtölök, akkor teljesen odavan. Mindig meghallgat tényleg, pedig én aztán egy témát a végsőkig kivesézek, levezetem az utolsó szálig. Bizony néha még vissza is kérdez, s olyan is van, hogy napok múlva rákérdezett, hogy mi a végkifejlet ebben vagy abban a témában. Immár tizenhárom éve hallgat türelmesen és imád ha flörtölök vele. Azt mondom neked, hogyha a pasidnak fontosabb a rádió, meg minden egyéb mint te akkor vége ennek a kapcsolatnak. Ráadásul bunkó is veled, ha van pofája kiküldeni téged a konyhába. Nem vagy a cselédje! Addig lépj ki amég nincsenek gyerekek, mert mellettük ezt nehezebb lesz elviselni és biztos, hogy a hapsid nem változik.
2009. aug. 22. 21:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszike,sajnalom,hogy ilyen veled a parod,en sem maradnek vele a helyedben.. nem irigyellek.:-(en nem tettem hozza,hogy eleg beteges vagyok:-(ugy ertem,hogy a gyomrom kikeszult 2honapja hanyok,meg most nem is dolgozok es depi gyoccit is szedek 1 honapja mert orvosok szerint ezek pszihoszomatikus tunetek,o szerinte ez a legnagyobb hibam, me allitolag amiota megismert mindig volt bajom,jo az elejen fel evig allergias voltam es beduzzadt arcom torkom, meg folyton csalankiutesem volt, de azt hiszem nem az en hibam.
2009. aug. 22. 21:33
 4/11 A kérdező kommentje:
masodik valaszolo, nagyon irigylesre melto a pasid:-)gratulalok hoza.Sokaig legyetek boldogak!
2009. aug. 22. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Lejárt a lemezed ennél a pasinál. Bármit is tehetsz, uncsi a részéről. Ha te nem próbálod magadat boldoggá tenni, tőle aztán elvárhatod. Rajtad múlik, meddig édeskedsz neki.
2009. aug. 22. 21:36
 6/11 anonim válasza:
22%
szeret
2009. aug. 22. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

az én párom (8 év után):

-figyelmes

-én vagyok neki a legfontosabb(+ persze a gyerekek)

-mindent megtesz értem, (ha azt mondanám vágja le a kisujját komolyan mondom megtenné)

-minden nap bókol, udvarol

-amikor velem van csak rám figyel, telefon kikapcs, stb

-elvisz vacsorázni

-apró ajándékokkal meglep

-nem iszik

-nem drogozik

-nem jár el szórakozni, egyedül horgászni szeret, de azt is csak ha ottvagyok(igaz szendvigygyártónak és sörnyitogatónak is befognak =) ),de ezt is viccesen

- a haverjai az én haverjaim is

egyszóval teljesen tökéletes, és csak értünk él.

Most ne mondja senki, hogy papucs, mert azért nem az, és visszára is működik mindez.

+ágybaviszem neki a kávét =)

ezt csak azért írtam le:1.-mert kérdezted

2.-hogy reménykedjetek, és én is kívánom mindenkinek, hogy találja meg a számára tökéletes férfit.

Sohasem szabad feladni!!!

2009. aug. 22. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elég izgalmas az élet lassan 10 év után is:)Még mindig "csapja a szelet",sokszor poénból megkerget a lakásban,hogy megtapizzon,és paskolja a fenekemet..Ha filmet nézünk mellém bújik,és ha unalmas a film neki akkor addig puszilgat míg másra figyelek én is.Van amikor avval kedveskedik,hogy süt,főz nekem valami szenzációs ételeket,sütiket.Ha beteg vagyok mindig ápol.Sokat nevettünk,szórakozunk,éljük az életünket.Ezért mindig igyekszem nőies,vonzó lenni,hogy ezekről a jó tulajdonságokról ne szokjon le..Ami nekem nagyon jó,hogy néha még mindig 20 évesnek érzem magam,és bizony megdobogtatja a szívem:)
2009. aug. 22. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó olvasni a kedves sztorikat! :)

Kedves kérdező!

Szerintem a pasid el van kényelmesedve, túlságosan is biztonságban érzi magát. nagyon sok olyan pasi van, aki visszaél ezzel a helyzettel és abszolút nem érdekli, hogy neked jól vagy éppen rosszul esik-e amit csinál.

Az a baj, hogy ha eldöntöd, hogy kicsit "megszívatod", és mondjuk befenyíted az is csak ideig-óráig tart majd. Akkor majd biztos odalesz, hogy szeret meg minden, utána meg amint stabil lesz minden újra ilyen lesz.

Az én példám legyen neked bizonyíték, hogy nem szabad félni a változtatástól.

Együtt voltam egy pasival, mikor érezte, hogy tutira szeretem elkezdett tapló módon viselkedni. Azt hitte sosem hagynám el. Csakhogy gyültek a dolgok bennem, hiába mondta, hogy szeret hihetetlen volt.

Elhagytam, jól tettem. Fájt, majd belehaltam annyira és nagyon nehéz volt eljönni. Állandóan jött, hogy Ő mennyire kikészült, szeret, menjek vissza. Nem mentem. Mindden egyes elutasítás után erősebb lettem. neki már 2-3 hét múlva új barátnője volt(mert ugye rohadtul szeretett), de nekem sem kellett sok idő. Pár hónap múlva összejöttem a jelenlegi párommal.

Évek óta megbecsüljük és szeretjük egymást, egymás legjobb barátai vagyunk és mindig meg tudjuk érteni a másikat.

tehát nehogy azt hidd, hogy el kell fogadnod a jelenlegi állapotot. Sokkal boldogabb is leszel még, ha nem elégszel meg ennyivel.

Sok boldogságot!

2009. aug. 23. 11:46
 10/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:-)de jo nektek, barcsak enis boldog lehetnek:-)de hat ki tudja leszek e az valaha, nagyon remelem.
2009. aug. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!