Szerintetek ez mit jelent? Szerintetek szeret?
Az enyém:
Nem figyel rám
Úgy élünk együtt kb. mint 2 haver
A szexuális életünk egy nagy nulla
Nem lehet vele beszélgetni
Ha nevetek akkor rám szól hogy miért nevetek annyitt
Sz@rik rá hogy boldog vagyok e.
Ma közöltem vele hogy akkor részemről ennyi volt:-))) Nem könyörgök én senkinek hogy észre vegyen.
Ja és ezt csak azért részleteztem mert azt kérdezted hogy a mi párjaink hogyan viselkednek velünk.
az én párom (8 év után):
-figyelmes
-én vagyok neki a legfontosabb(+ persze a gyerekek)
-mindent megtesz értem, (ha azt mondanám vágja le a kisujját komolyan mondom megtenné)
-minden nap bókol, udvarol
-amikor velem van csak rám figyel, telefon kikapcs, stb
-elvisz vacsorázni
-apró ajándékokkal meglep
-nem iszik
-nem drogozik
-nem jár el szórakozni, egyedül horgászni szeret, de azt is csak ha ottvagyok(igaz szendvigygyártónak és sörnyitogatónak is befognak =) ),de ezt is viccesen
- a haverjai az én haverjaim is
egyszóval teljesen tökéletes, és csak értünk él.
Most ne mondja senki, hogy papucs, mert azért nem az, és visszára is működik mindez.
+ágybaviszem neki a kávét =)
ezt csak azért írtam le:1.-mert kérdezted
2.-hogy reménykedjetek, és én is kívánom mindenkinek, hogy találja meg a számára tökéletes férfit.
Sohasem szabad feladni!!!
Jó olvasni a kedves sztorikat! :)
Kedves kérdező!
Szerintem a pasid el van kényelmesedve, túlságosan is biztonságban érzi magát. nagyon sok olyan pasi van, aki visszaél ezzel a helyzettel és abszolút nem érdekli, hogy neked jól vagy éppen rosszul esik-e amit csinál.
Az a baj, hogy ha eldöntöd, hogy kicsit "megszívatod", és mondjuk befenyíted az is csak ideig-óráig tart majd. Akkor majd biztos odalesz, hogy szeret meg minden, utána meg amint stabil lesz minden újra ilyen lesz.
Az én példám legyen neked bizonyíték, hogy nem szabad félni a változtatástól.
Együtt voltam egy pasival, mikor érezte, hogy tutira szeretem elkezdett tapló módon viselkedni. Azt hitte sosem hagynám el. Csakhogy gyültek a dolgok bennem, hiába mondta, hogy szeret hihetetlen volt.
Elhagytam, jól tettem. Fájt, majd belehaltam annyira és nagyon nehéz volt eljönni. Állandóan jött, hogy Ő mennyire kikészült, szeret, menjek vissza. Nem mentem. Mindden egyes elutasítás után erősebb lettem. neki már 2-3 hét múlva új barátnője volt(mert ugye rohadtul szeretett), de nekem sem kellett sok idő. Pár hónap múlva összejöttem a jelenlegi párommal.
Évek óta megbecsüljük és szeretjük egymást, egymás legjobb barátai vagyunk és mindig meg tudjuk érteni a másikat.
tehát nehogy azt hidd, hogy el kell fogadnod a jelenlegi állapotot. Sokkal boldogabb is leszel még, ha nem elégszel meg ennyivel.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!