Mennyi időt töltötök egymásnál?
Akik még nem élnek együtt, milyen arányba vagytok egymásnál?
Nem volt még ebből kínos szituáció?
amig csak jártunk,addig párom nálam heti 3-4 alkalommal aludt,(ilyenkor délután 5-től másnap reggeli),én náluk kb havi 1x (én egyedül,ő a szüleivel élt)
A hét többi napján is egyött voltunk minden délután,este,kb fele-fele arányban
Mi az elejétől kezdve minden időt együtt töltöttünk :) Úgy jöttünk össze, hogy nála aludtam előtte, aztán minden nap beszéltünk és estére idejöttem aludni. Ez a huzavona ment egy ideig, most már nem is erőltetjük. A saját albimban alig van cuccom, nem is jártam ott két hónapja. Ide meg már van kulcsom. Nem költöztünk össze, csak itt lakom :D
(mondjuk mi már nem szülőkkel élünk, ott nyilván nem csináltuk volna meg ezt)
Nekünk van egy teljesen jól bejáratott, bevált heti rutinunk.
Hétfőn különvagyunk, kedden bennalszok nála, szerdán különvagyunk, csütörtökön bennalszok nála, pénteken különvagyunk (illetve néha nálunk alszik), szombaton ő jön hozzám, vasárnap pedig megint én alszok nála. Szóval én többször alszok náluk, de azért, mert mivel abban a városban lakik, ahol tanulok (tanulunk), így kényelmesebb mindkttőnknek. Viszont iskolai szünetekben majdnem mindig nálunk vagyunk.
Nincs kínos szitu belőle, de jobban szeretném, ha többszö lennénk itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!