Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A lányom...

Mit csináljak? A lányom összeállt egy roma fiúval.

Figyelt kérdés

A lányom 18 múlt és most nagyon megy neki,hogy ő felnőtt én ne szóljak bele az életébe duma. Bár már nem tanul,de dolgozni sem akar elmenni,főleg mióta ezzel a gyerekkel van együtt. Pedig mikor leérettségizett megmondtuk neki,hogy vagy továbbtanul vagy dolgozik ez a két opció van,de hát tojik nagy ívben mindenre mióta ez a srác megbolondította.

A fiú stílusa nagyon borzasztó,káromkodik,hangoskodik,mert halkan nem tud beszélni,hallottam már,hogy lek.vázta a lányomat és itt van nálunk ha kell,ha nem. Úgy járkál a lakásban,mintha otthon lenne. Mondtam először a lányomnak,hogy vagy ő szól a fiúnak,vagy én magyarázom el neki,nálunk mik a szokások. De konkrétan magasról le... amit beszélek.

Persze,már csak akkor jön fel a gyerek,mikor én és a férjem dolgozunk,de megmondom őszintén félek,hogy eltűnik valamink,vagy amilyen hülye befolyásolható a lányom ellop,elad valamit,hogy legyen pénzük a gyerekkel.

Nem a származásával van elsősorban bajom a gyereknek,hanem a stílusával,mert egy naplopó és a lányomnak ez a "normális",mert a lila köd a szeme előtt van.

Mit tegyek,nem tudom hogy ébresszem rá a lányomat,hogy nem neki való ez a srác.

2012. dec. 15. 23:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%

Könnyű mondani, de én talán kiraknám a lányomat a házból. Keressen albérletet, menjen a fiúhoz, oldja meg magának.

Ésszel nem nagyon fogsz tudni elérni semmit: szerelmes lánynak hiába magyarázol...

2012. dec. 16. 15:57
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

ma 08:45

Emelem a kalapom anyud előtt. Igazi szimpatikus karakán nő. Nem dugja a homokba a fejét, mint a kérdező. Mit csináljak, mit csináljak, de amit javasolnak nem csinálom.

Kérdező, ezzel nem bántani akarlak, de itt vagy drasztikus megoldás van, vagy csak ülsz, és tördeled a kezed sajnos.

2012. dec. 16. 16:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Lassan azzal a rakd ki tanáccsal.A kérdező szereti a gyerekét,ennek pedig 2oldala van.A lány ha elmegy a kérdező megőrül az aggodalomtól.Elsülhet úgy is a lány úgy megutálja az anyját többet se lépi át a küszöbét.Kinek kell ez?Én is azt mondom állj a sarkadra keményen.De most a srácot kapd el és mond el neki a játék szabályokat.Ha nem tetszik neki a lakásodba nem teheti be a lábát.A lányod pedig csak akkor fog észre térni ha tanul a maga kárából.Hagyd idő kérdése és rájön magától neked van igazad.De ettől függetlenül ne tartsd el a lányod közöld vele van 2-3 hete munkát találjon.csak eréjesen határozottan lássa itt te vagy a főnők.
2012. dec. 16. 16:30
 24/30 anonim ***** válasza:

Azt sokan elfelejtik hogy nem a bőrszínnel van a probléma!

Van 6éve egy párom, több szakmája van, gyorstalpalón rakta le mert a szülei (akiket én nem csipek, párom is tudja) elküldték 16évesen dolgozni.Mondjuk belegondolva ez sem egy rossz dolog!

Na mindegy, jelenleg a házunkra gyűjti a pénzt, amíg én tanulok, engem a tenyérén hordozz és tisztel, ahogy én is őt, nem lop nem csal nem hazudik.

2012. dec. 16. 18:25
 25/30 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem a bőrszínnel van a gond. Nem azért nem csípjük a cigányokat, mert sötétebb a bőrük, hanem az életvitelük miatt.

Kérdező, én a helyedben jobban be lennék szarva. Jó esély van rá, hogy csak vadászterület vagytok, a lányod, a házad, értékeid.

2012. dec. 16. 19:41
 26/30 anonim ***** válasza:
A tarkónlövés szerintem durva, és igazságtalan dolog, hiszen nem tudhatod, hogy valóban az értékeidre fáj a foga a gyereknek. Lődd lábon, csak hogy megértse, miről van szó... Egyébként a vadászterület dolog igaz lehet...
2012. dec. 16. 21:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha kiraknád a lányod, esélyes, hogy valahonnan külföldről kapnál hírt róla, egy kuplerájból. Lehet, erre megy ki a játék. Jó megoldás itt nincs.
2012. dec. 17. 00:58
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem kell ez a ne általánosítsunk duma! A romák 99%-a ilyen és kész! Egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy drasztikus lépés kell. Nézd azt írod, hogy ott van nálatok, ha kell, ha nem...akkor mondd meg a lányodnak, hogy lehet költözni, mert az egy dolog hogy őt eltartod, a fiúját nem! Ha tettszik ok, ha nem, akkor mehet. Pár nap, és rájön, hogy milyen emberbe szerelmes, nem lehet rá számítani. De egyébként nálunk is ez a felállás: romákkal nem kezdünk, és kész!! Annak valahogy sosincs jó vége. Másrészt egyébként is az volt az eredeti felállás, hogy tanul vagy dolgozik. Erre is emlékeztesd, hogy illene valami munkát találnia, mert nem azért ül otthon, hogy a nagy semmittevésben elfáradjon. Hát kitartást kívánok neked, nem lesz könnyű, de hátha valami csoda folytán rájön a lányod is, hogy nembiztos, hogy neki való ez a fiú.
2012. dec. 17. 10:47
 29/30 anonim válasza:
Dobd ki öket! A lanyod döntese, ha el megy a fiuval, es ha a lanyod haza akar menni fogadd vissza hiszen a te gyereked! De csak öt!
2012. dec. 23. 22:11
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy alakultak a dolgok?

Sajnos nálunk húgom bolondult meg, felnőtt 25 éves fejjel. Munkahelyét, albérletét feladta egy ilyenért. A munkát nem ismeri, meg nem is fogja szerintem soha. Attól tartunk, hogy képes lesz gyereket vállalni neki. Szüleim rendesen neveltek bennünket, higgadtan, nyugodtan próbáltunk elbeszélgetni vele, de semmi nem használ. A józan esze ment el.

2014. aug. 10. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!