Mit csináljak? A lányom összeállt egy roma fiúval.
A lányom 18 múlt és most nagyon megy neki,hogy ő felnőtt én ne szóljak bele az életébe duma. Bár már nem tanul,de dolgozni sem akar elmenni,főleg mióta ezzel a gyerekkel van együtt. Pedig mikor leérettségizett megmondtuk neki,hogy vagy továbbtanul vagy dolgozik ez a két opció van,de hát tojik nagy ívben mindenre mióta ez a srác megbolondította.
A fiú stílusa nagyon borzasztó,káromkodik,hangoskodik,mert halkan nem tud beszélni,hallottam már,hogy lek.vázta a lányomat és itt van nálunk ha kell,ha nem. Úgy járkál a lakásban,mintha otthon lenne. Mondtam először a lányomnak,hogy vagy ő szól a fiúnak,vagy én magyarázom el neki,nálunk mik a szokások. De konkrétan magasról le... amit beszélek.
Persze,már csak akkor jön fel a gyerek,mikor én és a férjem dolgozunk,de megmondom őszintén félek,hogy eltűnik valamink,vagy amilyen hülye befolyásolható a lányom ellop,elad valamit,hogy legyen pénzük a gyerekkel.
Nem a származásával van elsősorban bajom a gyereknek,hanem a stílusával,mert egy naplopó és a lányomnak ez a "normális",mert a lila köd a szeme előtt van.
Mit tegyek,nem tudom hogy ébresszem rá a lányomat,hogy nem neki való ez a srác.
Könnyű mondani, de én talán kiraknám a lányomat a házból. Keressen albérletet, menjen a fiúhoz, oldja meg magának.
Ésszel nem nagyon fogsz tudni elérni semmit: szerelmes lánynak hiába magyarázol...
ma 08:45
Emelem a kalapom anyud előtt. Igazi szimpatikus karakán nő. Nem dugja a homokba a fejét, mint a kérdező. Mit csináljak, mit csináljak, de amit javasolnak nem csinálom.
Kérdező, ezzel nem bántani akarlak, de itt vagy drasztikus megoldás van, vagy csak ülsz, és tördeled a kezed sajnos.
Azt sokan elfelejtik hogy nem a bőrszínnel van a probléma!
Van 6éve egy párom, több szakmája van, gyorstalpalón rakta le mert a szülei (akiket én nem csipek, párom is tudja) elküldték 16évesen dolgozni.Mondjuk belegondolva ez sem egy rossz dolog!
Na mindegy, jelenleg a házunkra gyűjti a pénzt, amíg én tanulok, engem a tenyérén hordozz és tisztel, ahogy én is őt, nem lop nem csal nem hazudik.
Persze, hogy nem a bőrszínnel van a gond. Nem azért nem csípjük a cigányokat, mert sötétebb a bőrük, hanem az életvitelük miatt.
Kérdező, én a helyedben jobban be lennék szarva. Jó esély van rá, hogy csak vadászterület vagytok, a lányod, a házad, értékeid.
Kérdező, hogy alakultak a dolgok?
Sajnos nálunk húgom bolondult meg, felnőtt 25 éves fejjel. Munkahelyét, albérletét feladta egy ilyenért. A munkát nem ismeri, meg nem is fogja szerintem soha. Attól tartunk, hogy képes lesz gyereket vállalni neki. Szüleim rendesen neveltek bennünket, higgadtan, nyugodtan próbáltunk elbeszélgetni vele, de semmi nem használ. A józan esze ment el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!