Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom vacsorával várt,...

A családom vacsorával várt, mi vettünk kaját a gyors étkezdében, még meg sem kínáltuk őket. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szülőknél hagytuk a kicsit,mert elmentünk vásárolni. Több alkalommal volt ez már igy,hogy meg álltunk vettűnk kiadós vacsit és előttük ettük meg, még meg sem kérdeztük tőlük,hogy nem kóstolják meg, azt sem kérték volna,hogy vigyünk nekik is? Ők soha nem szoktak olyasmit venni /kicsit drága/.Bánkódom,hogy illetlenség volt-e előttük bevacsorázni?Láttam rajtuk mintha rosszul esett volna a történet.Lehet,hogy nem előttük kellett volna megennünk?Kicsit Édesanyám elpirult és bement! Nagyon bukók voltunk?

2012. dec. 15. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Meglehetősen.
2012. dec. 15. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ezt a kérdést az egyik bántódott szülő, vagy tesó tette fel.
2012. dec. 15. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
hát őszintént? Qrvára
2012. dec. 15. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Mivel nem koltenek erre, ezert neked kellett volna elore szolnod, es meghivnod oket vacsorara, tehat elviszed nekik is a menut, hogy megkostolhassak azt pl. mivel igy valoban eleg kellemetlen helyzetet alakitottal ki, hiszen az anyukad gondolt rad, keszult, te pedig onzo voltal pl.
2012. dec. 15. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem illetlenség. Lehet, hogy nem szeretik, vagy nem éhesek, de én akkor is megkérdezem.

Ha meg nem akarok adni, mert olyan éhes vagyok, hogy nekem kell mind, akkor nem előttük fogom megenni.

Vagy, ha tudom, hogy előttük eszem meg, akkor felhívom őket telefonom, s megkérdezem, hogy vegyek-e nekik is. Igaz sok szülő ilyenkor mondja, hogy "nem kell, ne költsd rá a pénzt"

Szóval én alapból vennék 1 plusz adagot, ha tudom, hogy előttük eszem meg. Mindenkinek jólesik, ha gondolnak rá.

2012. dec. 15. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Legközelebb vigyetek már nekik is, legalább kóstolót!!!
2012. dec. 15. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen de legalább a gyereketeknek adtatok?
2012. dec. 15. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Nektek nem volt gyerekszobátok?

Nagyon bunkók voltatok. Ha mésok előtt falsz, vagy nindenkinek viszünk, vagy senki nem eszik. Alap neveltség.

2012. dec. 15. 22:44
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen, nem csak illetlenek voltatok, hanem nagyon bunkók! Ha nem kínáltátok meg őket, legalább ettétek meg volna otthon az ételt.
2012. dec. 15. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Eléggé illetlen. Ha jóvá akarod tenni, akkor vigyél nekik legközelebb, de csak nekik. :) Biztos jól esne nekik, hogy gondoltál rájuk.
2012. dec. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!