Különleges angol/amerikai lánynevek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezer ilyen kérdés van már, de még nem találtam olyat ami nekem tetszene. Segítsetek kérlek!:)2012. dec. 15. 16:44
41/50 anonim válasza:
Szerintem a legszebb amerikai/angol lánynevek:
Katherine:Katy,Kathy, Clarissa:Clary,Clare, Elisabeth:Bethany,Beth,Elisa,Lisa,Isa,Eli, Izabelle:Bell Sarah, Gloria
42/50 anonim válasza:
Lacey, Dilancy, Audrey, Hadley, Ever, Adalia, Sarabeth, Brynn, Adalind, Sierra, Aubrey, Meredith, Aurora. Én ezeket szeretem.
45/50 anonim válasza:
Nem tudom miért, de én beleszerettem az Agatha névbe!
47/50 anonim válasza:
Nekem a Heather, Cora és a Chloé a kedvencem<3
48/50 anonim válasza:
Nem tudom, ezek használhatóak-e, de: Aarcha, Aziz, Garner, Marilia, Kyle, Grace, Heather, Ashley, Scharlett, Kimberly(Kim),Cinthya(személyes kedvencem), Lizzy, Evie, Coraline, Lyra
50/50 anonim válasza:
Ja és nagy kedvencem, még a Florance/Florence és a Claritty/Clairetty
Nem'tom, tetszenek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!