Különleges angol/amerikai lánynevek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezer ilyen kérdés van már, de még nem találtam olyat ami nekem tetszene. Segítsetek kérlek!:)2012. dec. 15. 16:44
11/50 anonim válasza:
Ashlyn, Scarlett, Grace, Hope, Miley, Blair, Serena, Ava, Madeline, Layla, Hailey, Brianna.
12/50 anonim válasza:
Bár nem amerikai, de ott is használatos: Aisha
13/50 anonim válasza:
azért nem kéne lepontozni a neveimet.... inkább örülj, hogy írtam... -.-
14/50 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:) tibi3, én nem pontoztam le! pontosabban nem én pontoztam le. mi okom lett volna rá? én kérdeztem!:) amúgyis tök szép neveket adtál, fel is használtam egyet a történetemben.
2012. dec. 17. 16:16
15/50 anonim válasza:
Ja, akkor bocs :) Akkor legalább válallja el az a személy, aki lepontozott unalomból..
16/50 anonim válasza:
Katniss,Trace,Elena,Jane,Karen/Karyn,Janet/Jenette,Janice,Camille,Charity
18/50 A kérdező kommentje:
de vicces valaki. a többieknek köszönöm!:)
2013. jan. 18. 17:03
20/50 anonim válasza:
Figyelem! Angliában, de inkább Amerikában NINCS OLYAN? hogy lány név, meg fiú név. Lehet egy fiú neve az, hogy Andy, de lehet lány név is. Na akk figyuzz:
Aidela, Adam, Alko, Aimee, Aisha, Aja, AlexAltagora, Amber,Amberly, Ara, Amparo, Bess, Bev, Carri, Cassidy, Dawn, Elene, Etha, Flor, Floy, Ivory, Jill, Kylee, Meta, Nan, Nakita, Nichol, Nikita, Taren, Tayna, Tisa, Tisha, Tish
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!