Más is gyerek még lelkileg 18 évesen vagy én vagyok későn érő típus?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, nagyon le vagyok maradva, vagy nem tudom, megálltam a fejlődésben, mert magam körül csomószor olyan 18 -19 éveseket látok, akik közül már sokan együtt élnek a barátjukkal/barátnőjükkel szülőktől távol, vagy ránézésre olyan korosnak tűnnek. És most nem a felelősségről beszélek, mert nyilván elmegyek bevásárolni, feladok csekket, eltakarítok magam után, vállalok nyári melót, csak olyan gyereknek érzem még magam, hiszen pár éve még szinte játszottam..meg simán leülök "birkózni" a 12 éves unokahúgommal, család is kb egy szinten kezel minket, vagyunk mi, gyerekek, meg ők, a felnőttek. Szóval ezek olyan fura dolgok, arra is gondoltam már, hogy félek felnőni és ezért el kéne mennem pszichológushoz, mert infantilis maradok, pedig lassan betöltöm a 19-et.2012. dec. 15. 12:27
21/22 anonim válasza:
13: Elég nagy bajod van. Korai zárás, eltaposott gyerekkor, önző, csőlátású ember - pl. kiválóan látszik abból, hogy mások elé teszed magad, az életed, mint etalont. Szánalmas ember az, aki húsz évesen két kölökkel másoknak osztja az észt a felnőttségről, holott még maga is gyerek, csak éppen nem hajlandó ezt tudomásul venni.
22/22 anonim válasza:
Szia :)
Jőjjetek én hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket. (Máté 11:28)
Szent Biblia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!