Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Tesóm meleg, apám "kitagadta", anyukám csak nyávog és még én vagyok a rossz?
Bátyám meleg, ez februárban derült ki a család számára is, ő mondta el. Elvileg addig nem tudta anyukám sem (bár szerintem csak nem akarta tudni) Apámat tényleg meglepte, "szépen" le is reagálta, azóta tesómat nem akarja látni, ide sem jöhet. Ő ilyen, igazi gyári melós, kicsinyes felfogással. Anyukám azóta ezen siránkozik, ő szokott tesómmal találkozni. Én is rossz voltam apám szemében, mert titkoltam. Holott ő nem ismerte a fiát, azt hiszem ez nem az én hibám. Szerintem ennek fel kellene tűnni egy családban, ha tényleg figyelnének egymásra a felek. Kértem apukámat most, hogy karácsonykor jöjjön fel tesóm, különben én vele töltöm a szentesetét. Ő még mindig ellenáll. Anyukám meg nem mond neki nemet. Kérdeztem mégis hogyan akar így élni még hosszú évekig, látja hogy apám nem hajlik, talán illene választani, talán válással, mert csak a fia, csak fontosabb neki mint bárki más. Erre én lettem neki is a rossz.... Nem értem én őket. Ez van, nem kell tartani a gyertyát felettük, de attól még a gyerekük. Nekem is elég rosszul esik, hogy ha én csinálnék valami olyat ami apám tetszését nem nyeri el én is dobva lennék, anyukám pedig arra is bólogatna.
Hogyan lehet ezt megoldani? Másoknak hogyan sikerült? Eltelt majdnem egy év, fog ez változni vagy nem? Mi a helyes teendő ilyenkor? Mivel győzhetném meg apámat?
Anyád egy gyenge jellem.Sajnálom,hogy az ilyen gyereket szül.Szerintem idővel majd szépen megszakítotok velük minden kapcsolatot.Nem lesz úgy kimondva,hogy haragban vagytok,de nem fogjátok keresni egymás társaságát.
Anyád meg majd depressziós lesz,alkesz,hogy elkúrta az egész életét,hogy egy barom mellett élte le,aki még a gyerekeit is elszakította tőle.
Hallottam már ilyet.
Az ilyenek magányosan egy nyugger otthonban fognak meghalni.
Ti komolyan normálisak vagytok?17 és 19 éves szinte gyerekekről van szó,nem felnőttekről!!!
Ilyen korban támogatásra van szükségük a gyerekeknek.
Szerintetek normális az,hogy vki elüldözi a 19 éves gyerekét otthonról,mikor még sokan idősebben is otthon laknak,mert olyan nehéz elköltözni?
Ez az ember nem apa,az egyik gyerekét elüldözi,a másikra haragszik azért,mert nem áztatta el a testvérét.A feleségén is uralkodik,gyári munkás...
Nekem apám is szakmunkás és szokott mesélni milyen emberekkel dolgozik,olyan buták,mint a föld,semmi igényük,eszük.Isznak,cigiznek.A feleségüket félelemben tartják,stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!