Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Tesóm meleg, apám "kitagadta", anyukám csak nyávog és még én vagyok a rossz?
Bátyám meleg, ez februárban derült ki a család számára is, ő mondta el. Elvileg addig nem tudta anyukám sem (bár szerintem csak nem akarta tudni) Apámat tényleg meglepte, "szépen" le is reagálta, azóta tesómat nem akarja látni, ide sem jöhet. Ő ilyen, igazi gyári melós, kicsinyes felfogással. Anyukám azóta ezen siránkozik, ő szokott tesómmal találkozni. Én is rossz voltam apám szemében, mert titkoltam. Holott ő nem ismerte a fiát, azt hiszem ez nem az én hibám. Szerintem ennek fel kellene tűnni egy családban, ha tényleg figyelnének egymásra a felek. Kértem apukámat most, hogy karácsonykor jöjjön fel tesóm, különben én vele töltöm a szentesetét. Ő még mindig ellenáll. Anyukám meg nem mond neki nemet. Kérdeztem mégis hogyan akar így élni még hosszú évekig, látja hogy apám nem hajlik, talán illene választani, talán válással, mert csak a fia, csak fontosabb neki mint bárki más. Erre én lettem neki is a rossz.... Nem értem én őket. Ez van, nem kell tartani a gyertyát felettük, de attól még a gyerekük. Nekem is elég rosszul esik, hogy ha én csinálnék valami olyat ami apám tetszését nem nyeri el én is dobva lennék, anyukám pedig arra is bólogatna.
Hogyan lehet ezt megoldani? Másoknak hogyan sikerült? Eltelt majdnem egy év, fog ez változni vagy nem? Mi a helyes teendő ilyenkor? Mivel győzhetném meg apámat?
11:46
Nekem is az a mázlim, hogy az apám már nem él, így csak az anyámat kellett elküldenem melegebb éghajlatra, mikor elkezdett ócsárolni, mert meleg vagyok.
Lehet, hogy azóta már ő is meghalt, nem tudom...
"Lehet, hogy azóta már ő is meghalt, nem tudom..."
hát ez kész xD:Q*SDadasd=D
Mostanában meg szerintem divat lett a b*ziság.
Vagy én nem tudom, de már a csapból is ez folyik, na én nem ítélek el semmit, de szerintem nagyon sokat nem ösztönből/érzésből váltanak erre, hanem mert a média ezt erőlteti az emberre, mert a Steiner Kristóf is valaki, azon kívül, hogy egy díszpinty. A média szerint.
Bár én azt mondanám, hogy ne nagyon szállj vitába szüleid ellen, valószínű idő kell, rengeteg idő mire megszokják/elfogadják, hogy a Fiúk ezt az utat választotta.
Bár megértelek, hisz neked a bátyjád, és ez nem lesz másképp, de azért te szeresd,és támogasd.
15L
13:58
na persze. A kérdező testvére biztos divatból meleg. Divatból teszi ki magát mindennek. Röhej.
13:58
Igen hosszú, könnyekkel teli kínkeserves folyamat, míg egy homoszexuális ember beismeri saját magának, hogy meleg és el tudja fogadni magát. Sértő azt mondani, hogy divatból melegek. Több éves küzdelmüket veszed semmibe.
Nem általánosítottam! De vannak olyanok, lehet, hogy ez most morbid, meg önérzetbe taposás, de ami a mai világban folyik, ha kinyitjátok a szemetek látni fogjátok, az az igazán röhej.
Vannak persze olyanok, akik TÉNYLEG azok, Steiner Kristóf irományain is látszik, hogy érző lélek, nem mellesleg okos, de nézzünk rá Kristófra, szerintem kijelenthető, hogy Ő ezt menőzésből, divatból csinálja.
-Akartam kertészfiút, de várnom kell az én HERCEGEMRE.' Nevetséges. Értem, hogy a fiúkat szereti, de mit hangsúlyozza ennyire, nem kell, hogy titkolja, de ez már vicc egy lánytól is, nem,hogy egy férfitől.
Aki nem inge. . .
Aki nem így érzi ahogy leírtam, szenvedett,és hasonlók, az alapvető,hogy ne vegye magára,de manapság divat lett,elég egy kicsit tovább nézni az orrunknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!