Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitség, ez rémálom! Ti mit...

Amore kérdése:

Segitség, ez rémálom! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom két honap hiján két éve! Ma két ora körül anyu ébresztett zokogva hogy a barátom amig ő feküdt fogdosta a mellét és erre ébredt fel! Iszonyatosan összevesztek! A barátom azzal mentegetözik hogy csak szolni akart neki hogy takarozzon be! Most hogy tegyek igazat! ANyu soha életében nem hazudna nekem mindig csak jot akart! De rola se tudom ezt elképzelni hogy ilyet tenne! JA fogta a történtek után magát és elment haza! Kérdezte hogy megyek-e vele de nemet mondtam és hogy át kell gondolnom a dolgokat! Ja egyébként ott is laktam náluk már egy fél éve és épp rajta voltunk a baba projekten szoval a legrosszab esetben már talán terhes is vagyok! Kérlek tikteket segitsetek a tanácsaitokkal. Köszönöm annak aki válaszol!
2009. aug. 22. 05:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

És még volt képe ugy bucsuzkodni hogy szeret meg minden..

Ekkorát még soha életemben nem csalodtam!!!

2009. aug. 22. 08:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sokat segitettek a döntésem véglegesitésében! Szakitok! Csak a cuccokat nem kéne elhozni onnan az jó volna!
2009. aug. 22. 09:04
 13/22 anonim ***** válasza:
43%

Te gyereket szülnél tizenévesen (nem tipppellek többre 20-nál) egy ilyen szemétládának? Nem is ismered! Ha édesanyáddal ezt csinálta, akkor szerinted mással nem csinálná ezt? Atyaég... Nagyon remélem, hogy nem vagy terhes! A vakvilágba "babaprojekten dolgozni" a legnagyobb felelőtlenség!

Szakíts vele, míg nem késő, és legközelebb jobban válogasd meg kivel dolgozol "babaprojekten". De először inkább te nőj fel!

2009. aug. 22. 10:47
 14/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jól meg is kéne veretni még. Dobd ki a picsba. ennyi.
2009. aug. 22. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Helló!

Hogy vagy?El hoztad a cuccaid?Ha még nem szerintem várj addig míg nem lesz otthon.El megy dolgozni.Akkor nem annyira rossz és nem próbál meg befolyásolni.Ne hagyd magad!Ő mellette csupa szomorúság és fájdalom lenne az életed!

2009. aug. 22. 15:43
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Örülj neki, hogy még remélhetőleg időben kiderült, hogy milyen ember valójában. Azt is megteheted, hogy szólsz neki, hogy szedje össze a cuccodat, az ajtótökban lerakatod vele és viszontlátásra.
2009. aug. 22. 15:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő 105kmre lakik tölem ezért nem olyan könnyü elhozni a cuccaimat! Elöször is kell szereznem egy embert aki elvisz oda! Én is arra gondoltam hogy akkor megyek amikor nem lesz otthon mert tudom a beosztását! Ő tutira nem hozza el nekem a cuccaimat!
2009. aug. 22. 17:08
 18/22 A kérdező kommentje:

10:47-es válaszolonak

22éves vagyok nem vagyok már tizenéves. És ugy éreztem hogy készen állunk a gyerekvállalásra. Soha életemben nem gondoltam volna hogy ilyen megtörténhet ennek semmi előjele nem volt!

2009. aug. 22. 17:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Ja és nem érzem magam felelőtlennek sem! Fel tudom fogni mekkora felelőség egy gyermek!
2009. aug. 22. 17:17
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképpen valakivel menjél és ne egyedül, ha otthon van ha nem. És örülj, hogy megszabadultál tőle. Undorító féreg! Mostmár csak az a kérdés terhes lettél-e vagy sem.
2009. aug. 22. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!