Segitség, ez rémálom! Ti mit tennétek?
És még volt képe ugy bucsuzkodni hogy szeret meg minden..
Ekkorát még soha életemben nem csalodtam!!!
Te gyereket szülnél tizenévesen (nem tipppellek többre 20-nál) egy ilyen szemétládának? Nem is ismered! Ha édesanyáddal ezt csinálta, akkor szerinted mással nem csinálná ezt? Atyaég... Nagyon remélem, hogy nem vagy terhes! A vakvilágba "babaprojekten dolgozni" a legnagyobb felelőtlenség!
Szakíts vele, míg nem késő, és legközelebb jobban válogasd meg kivel dolgozol "babaprojekten". De először inkább te nőj fel!
Helló!
Hogy vagy?El hoztad a cuccaid?Ha még nem szerintem várj addig míg nem lesz otthon.El megy dolgozni.Akkor nem annyira rossz és nem próbál meg befolyásolni.Ne hagyd magad!Ő mellette csupa szomorúság és fájdalom lenne az életed!
10:47-es válaszolonak
22éves vagyok nem vagyok már tizenéves. És ugy éreztem hogy készen állunk a gyerekvállalásra. Soha életemben nem gondoltam volna hogy ilyen megtörténhet ennek semmi előjele nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!