Volt, hogy párod szülei megjegyzést tettek, mert sokat vagy náluk?
Az, hogy egyeseknek lepontozófétise van, és minden kérdésre rávetik magukat a családi témakörben, hogy ezt kiélhessék...
(Nézz meg akármilyen kérdést is, ha totál hasznos választ adsz akkor is max 50 %-od lehet :D)
Nekem nem volt ilyen, de én sem töltöttem ott sok időt. És nem volt ottalvás. A szexet akkor intéztük, mikor üres volt a lakás, anyukája délutános volt.
Egyetértek azzal, hogy tudni kell észrevenni magunkat, és nem megvárni míg szólnak, hogy ne legyünk ott annyit.
Hacsak nem kimondottan marasztalóak veled szemben, akkor azt jelenti, hogy nem látnak szívesen.
Illetve kérdezni is meg lehetett volna, hogy szívesen látnak-e.
Egyszer olyan 17 éves koromban látogattam el a barátomékhoz. Egész 100 km volt köztünk, hétvégére meghívtak. A szülei nagyon örültek nekem, szó szerint körbeugráltak, első pillanattól kezdve családtagként kezeltek, ami nekem nagyon jól esett. Ment ez addig, amíg a nagyinak be nem lettem mutatva, aki velük lakott. Először csak mosolygott, blabla, aztán este lementünk a konyhába inni és összefutottunk vele. Jól ki lettem osztva, hogy mostmár haza kellene mennem és ki az én édesanyám, hogy ilyeneket megenged nekem!? Én köpni nyelni nem tudtam, az exem kézen fogott és felmentünk az emeletre, még utánam kiabált, hogy szedjem össze a cuccomat és menjek szépen haza. Én első egy órában csak bambultam, hogy ez most komolyan megtörtént!? Aztán pityeregtem kicsit, mert nem éreztem jogosnak. Végül a szülőkhöz is eljött a hír, együtt jöttek fel magyarázkodni és bocsánatot kérni, hogy ne vegyem komolyan, kicsit kettyós az öreg, stb. Őket nagyon szerettem, de a nagyi miatt utána már szinte sosem mentem hozzájuk. Rövid úton rá is ment a kapcsolatunk.
Jelenlegi pároméknál is elhangzott már anyuka szájából, hogy "jaajj meddig maradsz má még!?", de szigorúan poénkodásból, utána jót nevettünk az egészen. Nekik nem is lenne okuk a szememre hányni, hogy túl sokat vagyok ott. 250 km van köztünk a párommal, de egy egyetemre járunk, én bejárós vagyok, a párom heti 2-3-szor biztos nálunk alszik, míg én 2 havonta utazok haza vele egy hétvégére max esetleg 4-5 napra, ha úgy adódik.
Szerencsére soha nem volt ilyen, reméljük az elkövetkező időszakban sem lesz (jövőre költözünk össze).
Párom az utóbbi 5 hónapban olyan munkabeosztásban dolgozik, hogy nem tudná megoldani, hogy leutazzon hozzám, csak szombatonként, bár csak 30 km a távolság köztünk. Így a hétből 5 napot vagyok náluk, vagyis 5 hónapja náluk lakom.
Szerencsére nagyon jó a viszonyunk lesz anyósomékkal, így nem adódtak problémáink, bár szinte egész nap a szobában vagyunk, csak reggeli, ebéd, vacsorára megyünk ki, majd vissza. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!