Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek meg annyira?...

Miért néznek meg annyira? Tettek megjegyzést?

Figyelt kérdés
Elég régóta hordok magassarkút, köztük extrémeket is.. (15cm) Tényleg szépen megyek benne mert modell vagyok, tehát elvárt. De múltkor felszálltam a trolira és nálam pár évvel fiatalabb srácok elkezdtek nevetni, meg mondták, hogy nem tegnap volt a tini retro?(a retro egy szórakozóhely, ahova 15-16 éveseket is már beengednek ha tini party van, egyébként meg nem), ezt abban a helyzetben kicsit magamra vettem.. mert nálunk mindenki azon pörög, hogy a 15 éves kislányok már magassarkúznak és társai. Meg nagyon sokan megszoktak bámulni, inkább férfiak.. ez miért van? 20/L
2012. okt. 17. 00:52
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
ekkora magassarkú nevetségesen ronda. azért.
2012. okt. 17. 01:26
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

én is meg szoktam bámulni a feltűnően üresfejű modell-libákat. Vicces látvány.

Ez tudod olyan, mint az anorexia, amikor a modellányok nem a valóságot látják, hanem azt, hogy kövérek. Csak itt azt hiszed, hogy szép vagy, meg szépen jársz, valójában meg inkább egy gólyalábon tipegő bohócra hasonlítasz. Emellett nehéz is szó nélkül elmenni.

2012. okt. 17. 01:47
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

[link]

Egy ilyenbe nyomulsz a buszon? Ez nem is cipő, ez fegyver.

Én biztos feltennélek a szánalmas.hu-ra.

2012. okt. 17. 04:20
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
én a helyedben nem csodálkoznék...
2012. okt. 17. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
hát ha igazat nem is adok a srácoknak, mert látványosan hahótázni nem éppen kulturált dolog, de valahol mégiscsak az ő oldalukon állok, egy 15 centis cipő nem a mindennapokra való, vicces látvány lehetett
2012. okt. 17. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
a megjegyzést sz.rd le, megbámulni azért szoktak mert a legtöbb pasinak bejönnek a magas sarkús lányok. Ez nem csak veled van igy szerintem minden nő aki hord magassarkút azt megbámulják, Én is azon szoktam nevetni hogy érdekes azon a napon amikor sport cipőben vagyok fele annyian sem néznek meg mint amikor magasban. Gondolom Te még mellé csinos is vagy na meg magas is ha modell vagy. A magasságoddal gondolom alapból ki is tűnsz.
2012. okt. 17. 09:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat még ha nem is túl pozitívak, utolsó aranyos vagy! :)
2012. okt. 17. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Hát szerintem normális nő nem vesz fel 15 cm-es sarkú cipőt. Nekem az első, ami beugrik ha ilyet látok, az, hogy ri****. Nevetséges. Főleg az olyan fiataloknál, mint amilyen te is vagy. Ja, és nem egy aszott, elhízott irigykedő háziasszony vagyok, hanem egy 27 éves nő, és engem is sokan megnéznek, pedig nem hordok ilyet. A férfiak meg amúgy majdnem minden fiatal és jól karbantartott nőt megnéznek, de kulturált ember nem tesz megjegyzést...
2012. okt. 17. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:

valójában az emberek mindent megnéznek, ami a megszokottnál nagyobb, ezek un szupranormális ingerek, figyelemfelkeltőek.

Pl nem ártott észrevenni egy barominagy kardfogú tigrist a túlélés szempontjából. Ez csak etológia.

2012. okt. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!