Volt, hogy párod szülei megjegyzést tettek, mert sokat vagy náluk?
Velem még 19 évesen fordult elő, hogy a párom szülei megjegyzést tettek arra, hogy 1 hét ott tartózkodás után 2 hétre rá ne menjek megint...
(Igaz, volt albérletem, de a párommal több, mint 200 kilométerre éltünk egymástól, így 1-2 napra látogatni drága és értelmetlen is lett volna sajnos).
Nem, mert soha nem "költöztem" be hozzájuk se 2 napra se egy hétre.. Egyetlen alkalommal aludtam náluk, az is egy szilveszter volt. A párom pedig soha nem aludt nálunk.
Ez így volt 3.5 évig.
Azóta már együtt élünk..
Igen, volt ilyen.
Hétvégente a pároméknál voltam. Ő kérte, hogy legyünk náluk. Igaz, nálunk nem lett volna megoldott sajnos az együtt alvás, vagy bármi más.
Szóval, az ex párom sose mondta, hogy ez gond. Aztán egyszer borult a bili, amikor a kb. 82. kivasalási alkalom után az anyukája közölte, hogy jó lenne, ha nem lennék náluk.
Én vasaltam ki mindig helyette, a gyerekeinek nem volt mit felvenniük, mert nem szeretett vasalni.
Ennivalót mindig vettem (akkor már dolgoztam főállásba), tehát nem az ő ételüket ettem.
Ráadásul a víz és az áram felhasználásom se volt ipari mennyiségű abban a 2 napban.
Rettentően sírtam, hogy ilyeneket vágott a fejemhez, pedig azt hittem, hogy nincs se neki se másnak problémája ebből.
Az exem akkor mellettem állt, bár ludas volt a dologban, mert állítólag már 2-3 hónappal azelőtt az anyja beszélt neki erről a problémájáról, csak nekem felejtette elmondani ezeket ...
Az exem egyébként akkor még főiskolára járt, nem dolgozott.
kb. 1 hónapra rá szakítottam a sráccal, mivel a nagymamája felhívott telefonon, hogy ne varrjak a családja nyakába egy gyereket, mert a vetélést nem tudják kifizetni, se a gyerektartást!
Nem voltam terhes, nem is akartam gyereket.. Pedig együtt voltunk a balhé napján már több, mint 1 éve és sokan kérdezgették, hogy hosszútávra gondolkozunk-e..
A nagyanyja pedig mindig oda volt értem .. hát ezek szerint ez is kamu volt :]
Igen, onnantól nem mentünk (én nem szeretek ott lenni, ahol nem látnak szívesen). Akkor meg az volt a bajuk :-)
Azóta már elköltözött a párom szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!