Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy párod szülei...

Volt, hogy párod szülei megjegyzést tettek, mert sokat vagy náluk?

Figyelt kérdés
Elsősorban még otthon élőkre gondolok
2012. dec. 13. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Velem még 19 évesen fordult elő, hogy a párom szülei megjegyzést tettek arra, hogy 1 hét ott tartózkodás után 2 hétre rá ne menjek megint...

(Igaz, volt albérletem, de a párommal több, mint 200 kilométerre éltünk egymástól, így 1-2 napra látogatni drága és értelmetlen is lett volna sajnos).

2012. dec. 13. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Miért vagy sokat náluk ? Legyetek nálatok is, vagy menjetek el valamerre.
2012. dec. 13. 14:47
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem tudom soknak számit-e de én fél év járás után minden hétköznap este 5-6tól reggel 6ig náluk voltam.Néha vacsoráztam néha megvettük a kaját magunknak.Legtöbb időt a párom szobájában töltöttük.Szóvá nem tették sosem, a hátam mögött sem hiszem hogy megszóltak volna.
2012. dec. 13. 14:48
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
3as vagyok,azt elfelejtettem hogy 1hetet nálunk töltöttem mielőtt elkezdtük sűrűsiteni a találkákat.20km volt köztünk a távolság.Párom szombat és vasárnap volt nálam.
2012. dec. 13. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem, mert soha nem "költöztem" be hozzájuk se 2 napra se egy hétre.. Egyetlen alkalommal aludtam náluk, az is egy szilveszter volt. A párom pedig soha nem aludt nálunk.

Ez így volt 3.5 évig.

Azóta már együtt élünk..

2012. dec. 13. 14:58
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Igen, volt ilyen.

Hétvégente a pároméknál voltam. Ő kérte, hogy legyünk náluk. Igaz, nálunk nem lett volna megoldott sajnos az együtt alvás, vagy bármi más.

Szóval, az ex párom sose mondta, hogy ez gond. Aztán egyszer borult a bili, amikor a kb. 82. kivasalási alkalom után az anyukája közölte, hogy jó lenne, ha nem lennék náluk.

Én vasaltam ki mindig helyette, a gyerekeinek nem volt mit felvenniük, mert nem szeretett vasalni.

Ennivalót mindig vettem (akkor már dolgoztam főállásba), tehát nem az ő ételüket ettem.

Ráadásul a víz és az áram felhasználásom se volt ipari mennyiségű abban a 2 napban.

Rettentően sírtam, hogy ilyeneket vágott a fejemhez, pedig azt hittem, hogy nincs se neki se másnak problémája ebből.

Az exem akkor mellettem állt, bár ludas volt a dologban, mert állítólag már 2-3 hónappal azelőtt az anyja beszélt neki erről a problémájáról, csak nekem felejtette elmondani ezeket ...

Az exem egyébként akkor még főiskolára járt, nem dolgozott.

kb. 1 hónapra rá szakítottam a sráccal, mivel a nagymamája felhívott telefonon, hogy ne varrjak a családja nyakába egy gyereket, mert a vetélést nem tudják kifizetni, se a gyerektartást!

Nem voltam terhes, nem is akartam gyereket.. Pedig együtt voltunk a balhé napján már több, mint 1 éve és sokan kérdezgették, hogy hosszútávra gondolkozunk-e..

A nagyanyja pedig mindig oda volt értem .. hát ezek szerint ez is kamu volt :]

2012. dec. 13. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Igen, onnantól nem mentünk (én nem szeretek ott lenni, ahol nem látnak szívesen). Akkor meg az volt a bajuk :-)

Azóta már elköltözött a párom szerencsére.

2012. dec. 13. 15:16
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Volt egy többéves 60km-es távkapcsolatom, amikor ott voltam, legalább mindig 2 napig maradtam(hétvégére), ha tudtam, tovább. Sose zavarta a családját, hogy ott vagyok, ott eszek, stb. Sőt még az volt a bajuk, hogy nagyon visszahúzódó vagyok. Felfogás kérdése. Nagyon zavaró lett volna, ha ellenségesek lettek volna, az biztos.
2012. dec. 13. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerencsére nem volt soha ilyen. Csak olyan pasi családjánál töltöttem több időt akivel hosszabb távú, komolyabb volt a kapcsolatom (egy volt ilyen szám szerint), a mostani párom meg már rég egyedül élt amikor megismerkedtünk, tehát nem volt gond. Én amúgy is nagyon kínosan ügyelek arra hogy idegen helyen mennyit, hogyan vagyok, soha nem lennék senkinél, csak ha kifejezetten felhívja a figyelmemet hogy menjek, szívesen lát stb. Borzasztó kínos az ha valakit kinéznek valahonnan és nem veszi észre magát, hanem külön szólni kell neki hogy menjen el. Legalább akkor illik előtte megkérdezni hogy maradhat-e, mit vállaljon magára a teendőkből, anyagi részéből stb.
2012. dec. 13. 15:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és miért lett mindenki lepontozva?? A kérdező egy eldöntendő kérdést tett fel, amire igen/nem lehet a válasz. És megkapta az igen/nem válaszokat. Most mi itt a probléma?
2012. dec. 13. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!