Melyik a legszebb név a világon?
Tudom,hogy ez az ötszázezredik ilyen kérdés,de annyiban különbözik,hogy:
-csak 1 nevet írj,ha több is van,válassz közülük
-nincs külön férfi-női kategória,ha mindkettőből van 1-1 kedvenced,azok közül is válassz
-indokold röviden,miért pont az a legszebb név a világon!
Csak a játék kedvéért! :-)
Kleó. Egyszerűen tetszik :)
Ez lesz a lányom második neve, mert a vezetéknévhez nem illik, kiszúrni pedig nem szeretnék vele.
Zora
egy általános iskolás osztálytársam húgát hívták így, nyolc éves korom óta tart a "szerelem" a névvel, és az első kislányom bizony Zora lesz :)
Én nem pontoztam le senkit. Ellenkezőleg,nagyon is hasznosak a válaszaitok,és köszönöm.
A pontozógép abbahagyhatná...
sok az unatkozo otthon segelyen tengodo emberke aki a GYK-n log egesz nap es legkedvencebbb szorakozasa h pontozgat lefele, vagy ertelmetlen suket valaszokat ad...Na az ilyeneket segely helyyett melora kellene fogni h piciny agyukat kicsit ertelmesebb tevekenyseggel is leterheljek...
A kerdesre a valasz teljesen szubkjektiv, izles dolga kinek mi tetszik, erre se nem jo vagy rossz valasz nincs. De nagy az Isten allatkertje...
Luca-mert aranyos, kislányos, egyszerű, szép
És felnőtt korban is "használható", nem mint az Eperke, Málna és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!