Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan kezelnétek, ha...

Ti hogyan kezelnétek, ha anyósotok műkörmös lenne és Titeket sosem vállalna csak mert nem vagytok fizetős vendégei? (pénzt nem fogad el! )

Figyelt kérdés
Ahogyan már a kérdésben is leírtam, anyósom műkörmös. Én sosem voltam oda ezekért a dolgokért, de amióta Ő ezzel foglalkozik és néha elvitt 1-1 órájára modellnek, tetszik a dolog és régebben, mielőtt terhes lettem volna hordtam is műkörmöt. Majd a terhességem idején abszolút nem. Mostanában ismét "rákaptam". Egyszer megcsinálta a körmömet, viszont azóta hiába kérlelem, rám sosem tud időt szakítani, viszont a fizetős vendégeinek mindig van szabad időpontja. Már azt is felajánlottam, hogy kifizetem neki, de mindig csak ígéri, hogy jó majd, majd a jövő héten, majd azután ... stb. Van még egy csaj a rokonai közt, akinek ingyen csinálja, Neki is megcsinálta 1 hónapja... Valamelyik nap kicsit megharagudtam rá, mert vidáman elújságolta, hogy aznap és a következő napra is van már vendége... (mert ez neki csak másodállás) Tudom, ez nem probléma, de engem mégis bánt. Nem az, hogy nekem nincs műkörmöm, inkább csak az, rám miért nem tud időt szakítani, hiszen a menye vagyok ...
2012. dec. 10. 20:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Bocs, off, de hány évesek vagytok?
2012. dec. 26. 16:33
 22/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de hogy jön ez a kérdés témájához??
2012. dec. 27. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!