Ti hogyan kezelnétek, ha anyósotok műkörmös lenne és Titeket sosem vállalna csak mert nem vagytok fizetős vendégei? (pénzt nem fogad el! )
Kedves 10-es a Párom is ezt javasolta. :) Neki sem tetszik, hogy az anyukája ennyire nem akar elvállalni. Annyit mondott menjek el valaki máshoz nyugodtan és majd mutogassam milyen szép a körmöm. :) Na de ezt inkább vidító célzattal mondta nekem ...
Egyébként nem titok, hogy annyira nem kedvel. Tisztában vagyok vele. Szerintem soha nem is fog.
Jó, hát én is inkább poénkodtam. Hasonló helyzetben már rég ejtettem volna a témát, pláne így, hogy mint írtad, nem is kedvel téged.
Minek erőlteted? Szűkítsd a vele való érintkezést minimálisra (de legalábbis ne akarj barátkozni), ez a legjobb, amit tehetsz.
Kedves 12-es!
Én sosem vártam el, hogy ingyen csinálja meg nekem, vagy olcsóbban! Már számtalanszor felajánlottam, hogy kifizetem de így sem ... Szép munkája van, ezért ragaszkodtam hozzá!
Kedves utolsó!
Én azért örültem volna egy jó/jobb kapcsolatnak, mégis csak jobb mint a semmilyen! :( :)
Nézd, ez nehéz, és elhiszem, hogy bánt téged a dolog. Viszont ő nem akar elvállalni téged, te szeretnél műkörmöt, és a párod "felhatalmazott" rá, sőt támogat abban, hogy menj el egy másikhoz. Onnantól kezdve, hogy ő is ezt mondja, nincs más dolgod, mint elmenni egy másik körmöshöz és nála megcsináltatni. Így ha majd az anyósod megsértődik(nem jogosan), akkor a párodat nem tudja a saját oldalára állítani, vele nem lesz ebből bajod, anyós meg majd lehiggad.
Szóval fogd magad, menj el egy jó körmöshöz és ne érdekeljen az anyósod. Én mondjuk nem dugnám az orra alá, hogy nézd mim van, de ha észrevenné és megjegyezné, akkor szemrebbenés nélkül megmondhatod neki, hogy elmentél máshoz, mert neki nem volt ideje rá.
Persze, hogy jobb, mint a semmilyen. Viszont az sem jó, ha "kierőlteted" magadnak ezt a kapcsolatot.
Én a helyedben annyit nyitnék felé, amennyit ő is felém. Szerintem te már sok mindent megtettél, hogy elfogadjon. Most nem azt mondom, hogy kerüld, vagy fújjogj rá, hanem azt, hogy lássa, hogy nem szaladsz a kedvessége után.
Nem szép dolog, én meg még a sulinak is ingyen varrók aztán csak a fizetős munka halasztódik.
Nem tudom, milyen eszköz vagy mi kell hozzá, de lehet azt várja, hogy azt megvedd.
Őszintén! Soha életemben nem szerettem rokonhoz menni olyan szolgáltatásért, ami amúgy fizetős. Itt most nem szívességekre gondolok.
Itt egy példa! Anyósom pl. ügyvéd. Amikor a férjemmel összeházasodtunk, külön megkértem a családomat,hogy ne menjenek hozzá jogi dolgokkal. Itt most természetesen nem egy albérleti szerződés kinyomtatására gondolok, hanem pl. édesapám cégének komolyabb jogi dolgaira. Mert tudtam,hogy pénzt nem fogad el, viszont egy több napos papírmunkát meg nekem nem lenne pofám ingyen elvárni. Főleg nem több alkalommal. Illetve,ha ne adj Isten, valamit elront, abból is csak a gond van. Ezt mi tisztáztuk és ha nagyobb jogi dolog akad, máshoz megy a család.
Ha nem sértődik meg rajta, akkor szerintem te is menj máshoz. Mert ha véletlenül nem tetszik a köröm, vagy többször letörik, kellemetlen mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!