Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben...

Mit tennétek a helyemben ebben a nadrág kérdésben?

Figyelt kérdés
Még nyáron a páromék szülei elvittek vásárolni és vettek nekem pár ruhát, de az egyik nadrágnak volt egy kis cipzár gondja, és anyósom mondta , hogy megvarrja nekem. Namármost az azóta is "varrva van" és egyrészt nincs képem kérdezgetni folyton, hogy mikor lesz kész (már 2x kérdeztem azóta) és kéne az a gatyó. Másrészt volt hozá egy öv, ami a párom szekrényébe került ideiglenesen ,de a párom huga egyszerűen elvitte és használlja, mert bár ő sikít ha bárki vmilyéhez hozzányúl, ő azt képzeli bármit megtehet. Ha szólok még én leszek kicsinyes és követelőző ,nem? Vagy mit csinálljak?
2012. dec. 10. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

10. Egyetértek. Helyesbítenék.

...sehol, senki mellett!

2012. dec. 10. 15:04
 12/18 A kérdező kommentje:
ki tudok állni magamért, de a felesleges vitákat kerülöm
2012. dec. 10. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én övemet, nem venné el senki, anélkül, hogy megkérdezne róla. És akkor örömmel adom neki kölcsön. Ez is arra utal, hogy minden el van nézve nálad, aztán meg még te görcsölsz, hogy kérd vissza, ami a tiéd. Nem bántani akarlak, csak rávilágítani arra, hogy ez így nem jó. És ezek az apró kis gondok, egyszer nagyobb dolgokról fognak szólni, anélkül, hogy észrevennéd, mert kerülöd a konfliktust.

Ez szép és jó dolog, csak nem célravezető magadat nézve.

2012. dec. 10. 15:18
 14/18 A kérdező kommentje:
igyis folyton megkapom h akaratos vagyok másrészt az ő anyja vásárolt nekem, tehát nem olyan cucc amit én vettem volna (akkor már balhéztam volna)
2012. dec. 10. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindegy ki vásárolta. A TE ajándékod!
2012. dec. 10. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan minek kérsz tanácsot olyan ügyben, ahol teljesen egyértelmű h mit kell tenned? ha meg arra nem vagy képes, amit itt előttem írtak, akkor inkább húzd be füled, farkad és hagyd h továbbra is ezt csinálja veled a hugica. aztán később majd jönnek a nagyobb dolgok, mert nem vagy képes kiállni magadért.
2012. dec. 10. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérd vissza a nadrágot is,meg az övet is szépen!

Neked vették,tehát a tiéd!

Nehogy szólj a párodnak,őt ne vond bele,mert akkor az lesz,hogy uszítod,és egyedül nem mersz velük beszélni!

Ezt neked kell elintézned!

2012. dec. 10. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, ha te vetted volna, már balhéznál. Ez nem a balhéról szól. Ha valaki kiáll magáért, nem azt jelenti, hogy neki áll hisztizni és ordibálni. Egyáltalán.

Csupán jelezd, hogy szeretnéd visszakapni azt, ami a tiéd.

2012. dec. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!