Hogyan mondjam el nekik?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyén hangzik mivel 18 éves vagyok de az a nagy probléma hogy a szüleim elég nehezen fogadják el hogy nem vagyok már gyerek. van egy srác akivel járunk, és mivel nem szeretnék nekik hazudozni, ezért őszintén meg akarnám nekik mondani hogy van ez a srác. Anyum a nehezebb eset, mert folyton olyanokat beszél hogy minek találkozgatni, meghogy azt sem tudom ki az, majd becsap, kihasznál stb...hiába mondom neki h. akkor hogy ismerjem meg ha nem találkozok vele, arra nemtud válaszolni. Segitsetek.Köszönöm előre is a válaszokat.2009. aug. 20. 20:03
1/3 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy van ez a srác, akivel már jóideje ismeritek egymást, de csak most kerültetek közel egymáshoz.
Mivel nem szeretnéd, ha úgy éreznék, hogy becsapod őket ezért szeretnél vele úgy találkozni, hogy ők is tudjanak róla.
Ha újra szóbajön, hogy minek neked pasi, akkor kérdezz rá, hogy annak idején ők minek jöttek össze?!
Sok szerencsét!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókivánságot. :-)
2009. aug. 20. 20:44
3/3 anonim válasza:
En ugyanigy voltam, csak egy evvel fiatalabb voltam akkor mint te. Edesanyam nem akarta elfogadni, hogy nekem igenis lehet baratom, es allandoan kritizalt, hogy miert toltok vele napi 3-4 orat. Azota eltelt 2 ev es mostmar ha nem megyek el a parommal megkerdezi miert vagyok itthon:D szoval az ido megoldja a nehez szulok gondjait, habar sajnos egyenlore meg nem mindegyiket:(
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!