Mi volt a legszebb dolog amit a párotokért vagy ő értetek tett?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 18:41
11/17 anonim válasza:
* depressziost akartam irni, bocs
12/17 anonim válasza:
Az, hogy határozottan és nagyon komolyan mellettem döntött, azzal indította a kapcsolatunkat, hogy megkérte a kezem. Máig rengeteget jelent nekem, hogy nem tartott évekig bizonytalanságban afelől, akar-e engem.
Ott volt mind a négy szülésnél és kitartóan támogatott, pedig nem bírja a vért.
13/17 anonim válasza:
"izgatottan, szeretettel várja a hamarosan érkező picikénket!"
Sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!
14/17 anonim válasza:
* Bocsánat, rossz vágányra ment. A "legcsúnyább dolog"-hoz írtam. Bár itt se rossz ;)
15/17 anonim válasza:
Hatásomra nagyon sok rossz dolgot félretett az életében, az alkoholt, drogokat..továbbtanult..
Ő pedig nem hagyott el, amikor szerintem a pasik 80 százaléka elhagyott volna..nem csaltam meg, vagy ilyesmi.. kikezelhető betegséget kaptam el a csapodár extől és akkor derült ki amikor együtt voltunk már.. Végig támogatott és segített...
16/17 anonim válasza:
vagyunk egymásnak...és ebben bennevan minden
17/17 anonim válasza:
Az a legszebb dolog amit tett hogy néha amennyire önfejű makacs lány vagyok és néha olyanokat mondok hogy az már határ és ő még ezek után is szeret imád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!