Apák, ha a gyermeketek és a feleségetek súlyos betegségben szenvedne, de egyikőjüket megmenthetnétek, melyik lenne az?
Szerintem is ált. a férfi a nőt mentené, a nő a gyereket. Én is úgy gondolom, hogy ez genetika, és így van értelme a természet szempontjából is.
Más kérdés, hogy adja ég, hogy senki soha ne kerüljön ilyen választás elé!
10-ből kilenc nő a gyereket választaná a férje helyett. 10-ből 9 (inkább 9,5, mivel 95%) férfi a feleségét.
Ezt nagyon sok embertől megkérdeztem már, itt is olvasom, szóval van vlaóságalapja. Elgondolkodtató amúgy.
De a kérdésre válaszolva: 28 F vagyok, még nem vagyok házas, de a feleségemet választanám (tehát benne vagyok a 95%-ban).
Nő vagyok és én a férjemet választanám,ő pedig engem.
A gyerek felnő,kirepül,megházasodik,de jó esetben a házastársak ott maradnak egymásnak.
Viszont azokat a nőket is megértem,akik a gyereket választanák.
férjem engem.
nő vagyok, és lehet kegyetlennek hangzik, de mi már beszéltünk róla, ha pl. szülésnél gáz lenne, akkor az újszülöttet engednénk el. Hisz ha itt maradnak ketten nélkülem, az senkinek sem jó, gyerekünk meg még lehet.
De valóban, nem mindegy, mekkora a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!