Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának úgy,...

Hogy mondjam el anyának úgy, hogy ne boruljon ki (annyira)?

Figyelt kérdés

Külföldre fogok költözni hamarosan,de tudom,hogy anya nagyon ki fog borulni.Mániákusan félt mindentől,úgy viselkedik velem néha,mint egy óvodással.

Viszont el kell neki mondanom,de úgy szeretném,hogy ne legyen teljesen kész lelkileg...

2012. dec. 9. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Maradj itthon és kezdj bele az egyetembe, jól hangzik az, hogy még egyetem előtt....de miért nem mész utána.

Én is féltenélek és azt hiszem megakadályozni nem tudnám, de az áldásomat nem várd.

2012. dec. 9. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem fiatal hozzá. unokatesóm 19 évesen 1 évre ment ki bébiszitternek Londonba, de ott ragadt. azóta elmúlt 30 éves, és egy szálloda kisfőnöke :)

a lényeg h nem fiatal hozzá egyáltalán, természetesen én is félteném a gyerekemet, de nem akadályoznám meg h menjen. Ha elmegy a sarki boltba, ott is történhet vele rossz dolog.

2012. dec. 9. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:

pedig ha igazán menni szeretnél, akkor nincs más megoldás. egy kicsit kiborul, aztán normalizálódik a helyzet.

nyugtasd meg, h visszajössz, és minden nap beszélhettek ingyen a skypeon :)

2012. dec. 9. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:

"egyáltalán nem fiatal hozzá. unokatesóm 19 évesen 1 évre ment ki bébiszitternek Londonba, de ott ragadt. azóta elmúlt 30 éves, és egy szálloda kisfőnöke :)

a lényeg h nem fiatal hozzá egyáltalán, természetesen én is félteném a gyerekemet, de nem akadályoznám meg h menjen. Ha elmegy a sarki boltba, ott is történhet vele rossz dolog."

Nem értek egyet (legalábbis nem mindennel).

Az, hogy unokatesódnak összejött, nem biztosíték arra, hogy neki is besikerül valami ilyesmi.

A sarki boltról meg annyit, hogy az nem több100 km-re van egy idegen helyen.

Szerintem halaszd az egyetem utáni időszakra.Persze, ha már van biztos munkahely,lakás,megfelelő nyelvtudás és miegymás, akkor hajrá, de számolni kell arra, hogy nem biztos, hogy minden úgy alakul ahogy elképzeled. Erre is fel kell készülni. :)

Ne érts félre, nem akarlak lebeszélni, de gondold át alaposan. Vedd bele a pakliba azt is, hogy lehet nem jön össze amit elterveztél, mert ugye ez is előfordulhat.

Sok sikert kívánok neked. :)

2012. dec. 9. 16:35
 15/15 szofi2009 ***** válasza:
Akkor merj belevágni ha elég jol beszéled a nyelvet ugy középszinten. Alapfok akkor elég ha van kint aki segit testvér v. nagyon közeli barát akiben megbizol. Ott élesbe megy minden és a kifejezések nincsenek a tankönyvekben. Nem tudom dolgoztál -e már egyáltalán, jobb lenne otthon elöször kiprobálni. Nagyon sokan jönnek vissza és most nem tudod eldönteni meddig fogsz maradni felesleges ezzel terhelni a szüleidet. Csak annyit mondj hogy kimész és kb 3-4 honap mulva meg vissza.Vedd meg a jegyet mindkét irányba és a vissszaut modosithato v. nyitott legyen. Europába nem drágák a jegyek és ha kint is ragadsz szerintem min 3 szor haza fogsz repülni látogatoba mert honvágyad lesz. Sok sikert !
2012. dec. 10. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!