Mit lehet kezdeni az ilyen anyóssal?
a férjednek kéne lépnie!
anyósom is ilyen amúgy, ő meg folyton azzal jön ,millió adóssága van és letudja annyival,hogy:
majd a gyerekek rendezik ha meghaltam-hát köszi.
nem azért gürizek hogy az ő adósságát törlesszem majd a fizumból,mellesleg azt is szajkózza hogy majd az örökségből kifizetjük az adósságot,könyörgöm milyen örökségből? annyi adóssága van hogy nem lesz örökség, vagy ha lesz is az rámegy mind az adósságra,.
poénok ezek anyósok komolyan....
hol élnek az ilyen emberek?! hát a pofám szakad le...
az én anyósom sosem vetemedne ilyesmire. sőt! van egy kis életbiztije, hogy ha ne adj Isten elhunyna, akkor legyen miből eltemetnünk, illetve tudjon egy kis örökséget hagyni a fiára...
gyakran segít nekünk azzal, hogy megtankolja a kocsit, küld kaját. pedig nem éhezünk, megélünk, csak épp ennyire szeret minket, hogy a kevésből is próbál adni.
tisztelem és becsülöm ezért, pedig néha olyan a modora, h csak pislogok :)
ne fizessetek helyette semmit. hát felnőtt ember, gondolkodjon ahhoz méltóan!
anyámnak sem lenne arca rám hagyni semmilyen tartozást, nem is olyan a családunk; h ész nélkül megyünk bele mindenféle hitelbe. asszem még nem is volt soha semmilyen hitelünk, max még az előző rendszerben, mikor a lakást vettük... de az már ki van fizetve jó régóta :)
nagyon proli dolog nagyzolásra hitelt felvenni. egye meg amit főzött...
Nekem is lenne néhány csekkem és még itt sokan mások is jelentkeznének... hol él a kedves mama???
Az én anyám ha megteheti a boritékba pénzt ad, nem csekket, és mert hű de megteheti..
A férjed szóljon neki hogy ennyi a boltból pedig ne adj ki árút ha nincs kifizetve. Sajnálom a helyzeted, nem könnyű, de ne nézzenek hülyének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!