Szerintetek elfognak válni? Mivel tudnám kibékíteni őket?
a szüleim már 2 éve nem alszanak együtt (az anyukám a kanapén, az apukám meg a hálószobájában alszik)
már többször is összevesztek hosszabb-rövidebb időre de én úgy érzem, h ez most komolyabb
amikor összevesztek, akk az apám 2 tányért , 1 poharat és egy tálcát tört össze....
már 4 napja nem békültek ki :(
am (amennyit én hallottam a veszekedésből) az anyukám szidta az apukámat, amiért nem takarít bent a házban (nem ,mos,fűz,stb..) erre az apukám pedig visszaordította, h az anyukám sem vágja szét a fát, fűti a házat, foglalkozik a kutyákkal, stb...majd apa azzal ment el, h elfog válni anyától :(
mit tegyek?
mivel segítsek nekik a kibékülésben?
és ugye nem fognak elválni?
13/L
Nem tudhatjuk. Valami oka van, hogy együtt vannak.
Kérdezd meg őket erről, amikor együtt vagytok. Akkor rájönnek talán, hogy nem kéne a gyerek előtt csúnyán viselkedni.
Szia!
Ha szüleid már két éve nem alszanak együtt és ilyen macska-egér játékot játszanak, akkor a probléma közöttünk nem új keletű...
Hogy mit tehetnél, azt valójában nem tudom. Lehet, hogy ha kézen fognád mindkettőjüket és azt kérnéd, legalább a Te kedvedért tisztázzák a dolgokat egymás között, próbálják meg megbeszélni, azzal lehet, hogy csak még jobban összeugrasztanád őket...:/ De az is lehet, hogy segítene... Nehéz megmondani úgy, hogy nem ismerem, milyenek. A legjobb az lenne, ha keresnél egy olyan felnőttet, aki ismeri a szüleid, akiben megbízol, akinek el tudnád részletesen mesélni ezeket a dolgokat ( lehet a család egy barátja, az osztályfőnököd, egy családsegítő, stb.).
Hogy elválnak-e vagy sem, azt nem tudhatod... Ki kellene deríteni a probléma forrását, akkor talán én is többet tudnék mondani. (:
Remélem, a segítségedre voltam!(:
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!