Az miért elfogadott, hogy válás után az anyánál marad a gyerek, az miért nem, hogy az apánál?
Ideális esetben mindkét szülőhöz ugyanannyira ragaszkodik egy gyerek.
A csecsemőkort ne számoljuk ide, akkor biológiai okokból az anyára van nagyobb szüksége. De amint elkezd fejlődni az értelme (felfogja maga körül a világot, reakcióba lép vele), már egyenlőségjelet tennék a két szülő közé.
Mi az, hogy nem természetes?????
Ne idegesíts már, 24 éves felnőtt nő vagyok, és az a természetes, hogy apa és anya a mai napig jelen vannak mindketten az életemben!!
Semmi egészségtelen nincs abban, hogy beavatom aput a titkaimba. Anno első szerelmemnél is neki mondtam el először, hogy vajon szerinte fog-e smst írni :D És hülyére röhögöm magam a mai napig, úgy éli ezt a tanácsadást :D
Szerintem te vagy a fura kivétel.
Aki nem képes felnőtt fejjel felfogni azt, hogy azért csinálja két civilizált felnőtt ember a gyereket, mert mind a kettőre szüksége van az életben az a furcsa.
"miért az anyánál marad a gyerek"
Mert a bírók nagy többsége olyan antinő,
akinek az életében nem volt még normális pasija!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!