Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés jó ötlet vagy sem?

Összeköltözés jó ötlet vagy sem?

Figyelt kérdés
28éves lány vagyok,barátom megemlítette mi lenne ha odaköltöznék hozzájuk,ő az édesanyjával lakik együtt egy családi házban.Én egyedül,albérletben.Az az álláspontom,hogy én ettől csak megkergülnék,nem szeretem ha beleszólnak a dolgaimba,akkor szeretek felkelni amikor én akarok,és szoktam azért főzni,de ott tuti elvárná az anyósjelölt,hogy sürögjek-forogjak a konyhában.Illetve rájöttem arra is hogy kétszínű elég rendesen.Szeretnék együtt lakni a barátommal,de nem így,ő meg nem igazán akar idejönni,mert feleslegesen minek is fizessen albérletet.Ugye jól látom hogy ebbe még véletlenül se menjek bele?köszi a válaszokat
2009. aug. 19. 23:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg a párodnak, hogy te VELE akarsz együtt lakni, nem pedig vele ÉS az anyjával. Egyszerűen csak mondd el azt, amit ide leírtál.
2009. aug. 20. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Uhh. Én alig várom hogy elköltözhessek végre itthonról, és kedvem szerint éljek, főzhessek magamnak, stb.

És hogy 28 évesen vissza ugyanebbe az állapotba, de egy idegen nővel?

Még szexelni sem lehetne nyugodtan.

Naneee.

2009. aug. 20. 10:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Ma is történt valami,ami azt hiszem nem fog az összeköltözés felé vinni minket,mert most nagyon bepipultam.Itt van 20.-a,a minimum az lett volna hogy ma felhív,és megkérdezi mit csináljunk ma,de nem... tudtam hogy mennie kell valahova,kíváncsi voltam elhív-e,erre elvitte az anyját,pedig nem puszipajtások:D Egyébként is most jobban kellene hogy mellettem álljon egy dolog miatt.Nem gond,mondtam neki telefonba hogy ilyen faszira nincs szükségem,mert úgy látom gondok vannak a fontossági sorrend felállításával.Hívott az anyja is,de nem vettem fel,egyikkel se vagyok hajlandó beszélni.Még a végén be fogok úgy idegesedni,hogy szakítok is vele,ha nem tudja ki a fontos az életében.Mióta van 2hónapja 1kiskutyám,úgy csinál mintha ez gondot okozna ha menni kell valahova,miközben ezt a kutyust mindenhova lehet vinni,úgyhogy már csak ezmiatt sem fogok vele tárgyalni.A volt barátommal ilyen gond nem volt,mert akkor cicám volt,kissé bolond is volt a cica,de cipeltük magunkkal mindenfelé,nagyon szerette,ha nem így lett volna,el is zavartam volna.Csak azt nem értem akinek gondot okoz egy állat,az minek akar gyereket,a gyerekre még inkább figyelni kell ha viszi valahova az ember...Nem hiszem el hogy minden pasival van valami bibi...:)
2009. aug. 20. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

8-o Az anyjával csinált közös programot egy ilyen ünnepnapon?!... Jesszus...

Ezzel a pasival tényleg nagy gondok vannak!

Az is furcsa, hogy nincs annyi jövedelme, hogy egy albérlet felét kifizesse???... 8-[

Gondolom, nem lehet egyetemista, ha te 28 éves vagy, akkor ő is kb. ennyi lehet. Ebben a korban már elvárható lenne, hogy legyen valami egzisztenciája. Vagy az anyja tartja el?...

Figyelj, ezt a pasit dobni kéne...

Sürgősen pattintsd le, mert az éveid gyorsan elszállnak, az egyedülálló pasik száma egyre csökken, gondolom szeretnél gyerekeket, családot, nem vesztegetheted az éveidet...

Ami nem megy, nem kell erőltetni!

Ez a pasi élete végéig az anyuci szoknyáját fogja őrizni, nem fog megváltozni!

2009. aug. 20. 20:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen,teljesen felháborító hogy az anyjával volt ma,a legjobban azért amit még nem írtam,mert terhes vagyok,múlt héten derült ki,és úgy érzem hogy kevesebbet foglalkozik velem,nem érzem hogy mellettem állna,pedig az elején örültem ennek a hírnek,de most már csak abban reménykedek,hogy beleférek abba az időbe,hogy elvetessem,most az ünnep miatt csúszok is.Nagyot csalódtam most benne,és mivel egész nap gondolkoztam,már teljesen úgy érzem hogy ez nem normális dolog.Nem áll jól anyagilag jelenleg,azért lakik otthon,és mióta ismerem soha nem volt az anyjával sehol,ezért is a legszemetebb dolognak tartom hogy pont most hagy egyedül,a nő részéről meg végképp szemétség,mert tudja mi a helyzet.Egyébként nem véletlenül jött ez a baba dolog sem,lehet azért hogy ráébresszen hogy ez a faszi nem tudja megadni nekem azt amit kellene:(
2009. aug. 20. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
A terhesség kapcsán csak annyit tudok javasolni, hogy kizárólag magadra hallgass. Gondold végig, hogy tudnál-e vele élni, ha meglesz a gyerek, akarnál-e egy ilyen kapcsolatot, szeretnéd-e a gyereket. És csakis az alapján dönts, hogy TE mit látsz, hogyan érzel. Az ígérgetéseknek ne dőlj be.
2009. aug. 21. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyet mondok, ha a pasid 30 év felett van és még nem házasodott meg az már rég "levesbe a való". Nem hiába van anyucikával még mindig...

Ha egy albérlet felét nem tudja fizetni, hogy akarna egy gyereket felnevelni?????

Nekem ez egy kicsit bűzlik, hogy eddig nem vitte sehova magával az anyját, most meg hirtelen hogy babát vársz kb. leszar. Nem lehet hogy valami más nőcske van a dologba és AZZAL a nőcskével volt 20.án?

Remélem nem csúsztál ki az időből, bár szegény magzat nem tehet semmiről, hogy megöljék. De egy ilyen mamikaszoknyája alatt bujkáló csókától nem akarnék gyereket, hogy mindig egy ilyen emberre emlékeztessen a gyerekem. Meg egyedül nevelni egy gyereket nem könnyű egyáltalán.

Azt, hogy hagyd ott az egyértelmű. Hajrááááááááááá!

2009. aug. 21. 11:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Megírtam neki a véleményem sms-ben,mert tegnap óta nem volt képes arra hogy felhívjon,és most már világosan látom hogy egy ilyen faszi,aki állandóan arról magyaráz,hogy a család,gyerek,stb,így meg úgy szent dolog,és ezt másoknak is ugyanúgy hangoztatja,mögötte meg tett az semmi,tényleg nem alkalmas arra,hogy komolyan belekezdjen az ember vele valamibe,ha már ezt a helyzetet se tudja kezelni.Nagyon sok férfi másnak mutatja magát,mint amilyen,ez most is kiderült.Köszi a bíztatást,szerintem mindenképp a levesbe fog menni:)Gyereket pedig csak úgy szerettem vna,ha boldog családi környezet veszi körül,ez így most nem jön össze sajnos,egy gyereknek apa is,anya is kell normális esetben.Jövő héten kiderül mit szán nekem a sors gyerkőckérdésben.
2009. aug. 21. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!