Ha apám allergiás a tollra, akkor öcsémnek miért engedte (sőt ő vette és takarította) a papagájt, és az enyémekkel (akikre én költök, és én takarítom) miért nem volt soha (mai napig) kibékülve?
Azért remélem, anyunak tudok annyi erőt adni, hogy kitart, és nem rokkan bele. Én gondolatban már eldöntöttem, hogy nem akarok soha többé apámnak megfelelni, semmiben, de amikor utal ezekre, meg mondogatja, hogy milyen rossz neki tőlem az, ami öcsémtől meg egyáltalán nem, akkor rosszul esik.
Kockáztattam az anyagi bizonytalanságot, egyszerre lett albérlet és munka, remélem, utóbbi tartósan, hitelt szeretnék lakásra, és akkor már a saját otthonomat fizethetem, anyu ezt szokta mondogatni, miért másnak fizetek, fizetném én a sajátomat is már, de nem volt választási lehetőségem, ha maradok, összeomlok, már határon voltam, és akkor semmit nem tudok fizetni.
Egy sztori,hogy milyen bunkók tudnak lenni a férfiak!
Mikor terhes voltam én a szüleimnél laktam mert nem jöttem ki apósommal és intéztük a házunkat.Akkor már jó nagy pocakom volt és kislányt hordtam a szívem alatt.Egyszer egyedül voltam otthon és jött egy pasi középkorú volt és apukámat kereste.Mikor mondtam neki,hogy nincs itthon elkezdett nekem dumálni,hogy innen és onnan ismeri apumat.Majd megkérdezte,hogy mi lesz a baba.Mondtam kislány.Erre azt válaszolta,hogy apukád nem haragszik érte?Én elzavartalak volna itthonról ha ezt tudnám.Köpni nyelni nem tudtam!Úgy elkapott az ideg lehordtam mindennek hogy mit képzel nem kevesebb egy lány gyermek mint egy fiú és rácsaptam az ajtót.
Az ilyen ember nem ember az én szememben!
Büszke vagyok rá,hogy lányom van!:D
Majd ha apád csalódik az öcsédben akkor fog nagyot koppanni.És rádöbbenni,hogy egy lány gyerek is van olyan jó sőt még talán jobb is mint egy fiú.
Erről nem öcséd tehet de hosszútávon majd ártani fog ez neki.Majd rájön,hogy ő büntetlenül megtehet bármit.Ez alatt azt értem,hogy kocsi elkötés,gépezés,dohányzás és ilyen "nyalánkságok" amik akár az életét is tönkre tehetik.Hány évesek vagytok?
Van ez a férfitípus, fogalmam nincs, mitől változhatnának meg.
Érdekes, az én apám is így kezelte az anyámat, én meg lány létemre isten voltam a szemében.
Öcsém 19 (idén érettségizett), dohányzik, nem veti meg az alkoholt (sőt, ha valami baja van, leissza magát), jó testvér volt, nem utálom, néha még el lehet vele dumálni, de nagyon pimasz, ha arról van szó, velem is és anyuval is, és ezt viszont nem szeretem benne, én 25 leszek idén (hamarosan diploma), soha nem dohányoztam (nem is tehetném, de nem is érdekel), és az alkohol is alkalmi látogatóm csak, mint írtam, elköltöztem, de átjárok, segítek anyunak a munkán kívüli időben.
Szerintem apám állítólagos allergiája csak ürügy, egyébként én még úgy tanultam, hogy a férfiaktól jövő örökítőanyag határozza meg a születendő gyerek nemét, apámnak ezzel tisztában kéne lenni, 2 diplomás sokat olvasott ember, nem anyu hibája meg az enyém, hogy lánynak születtem, ha ez az ő szemében "hiba". Nálam tudták, hogy lány leszek, öcsémet lánynak mondták az orvosok, születésekor derült ki, hogy mégis fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!