Mit csináljak, ha a szüleim mindig cseszegetnek amiatt, hogy nem tanulok?
Próbálok javítgatni, viszont hétköznap állandóan fáradt vagyok és emiatt nem tudok se figyelni, se tanulni. Szerintem nálam ez valami beidegződés szerűség, hogy akármennyit aludhatok, ha ilyen reggel 8-9 előtt kell felkelnem, tuti, hogy egész nap álmos leszek...hát nekem hétköznap 6-kor kell kelnem, hogy elérjem a buszt. És ha korán kelek fel, egész nap álmos vagyok, és mire hazaérek, általában annak is örülök, hogy sikerül bepakolnom másnapra a cuccokat, utána megyek pihenni. És pont ez a baj, hogy állandóan fáradt vagyok és nem tudok még normálisan tanulni se, mert ilyen fáradtan akárhányszor olvasom el a tankönyvet, nem bírok rá figyelni
És a szüleim meg nem értik meg, hogy k.baszott fáradt vagyok, csak azt tudják hajtogatni, hogy milyen szemét vagyok, hogy nem tanulok, csak meresztem a seggem meg ilyenek.
De amúgy csak úgy mondom, hogy tavaly előtt óta elég sok tantárgyból javítottam, most már inkább ilyen 4-es tanuló vagyok, vagy max. egy picit alatta. Régen meg szinte mindenből 3-as voltam ..
Mit csináljak? És amúgy a másik, hogy miért vagyok egész nap fáradt? Hogy pihenjem ki magamat rendesen, ha nem akarok megbukni?
Szerintem is orvos. 8-tól hatig 10 óra alatt nem tudod kipihenni magad. Nem tudom a korodat, de egy felnőtt embernek 7-8 óra az alvásigénye.
Az orvos el fog küldeni valószínűleg egy vérvételre és ott azonnal minden kiderül. Ahogy sokan mondták, anyg valószínűséggel csak vas hiányos leszel, vagy egyéb ásványi anyagok is hiányozhatnak, de ilyen durva fáradság mögött csúnyább okok is állhatnak, szóval ki kell vizsgálni mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!