Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy nem szeretnek. :( Mindig csak a testvéremnek adnak igazat, meg csak neki vesznek új ruhákat,csizmát,stb. nekem még zsebpénzt se adnak. még sose hallottam hogy azt mondják nekem hogy szeretnek. Múltkor 4 es lett a matek dogám és apukám ezért megvert. az angolom is annyi lett de én már meg se merem mondani nekik. Meg múltkor kaptam egy kabátot, kértem csizmát is mert már 3 éve ezt hordom és már szorít, de azt mondták hogy elégedjek meg a kabátommal és tavaszik ne kérjek töllük semmit. pedig a testvéremnek vettek kabátot,két csizmát, nadrágokat. :(

Én:12/l

Tesóm: 19/l

2012. dec. 1. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
és a tesód mindehhez mit szól?
2012. dec. 1. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Szeretnek, ennek a szeretetnek semmi koze, ne legy irigy. TE meg kicsi vagy, novesben vagy, tehat valoban a legszuksegesebbet adjak meg a szuleid, mig a testvered mar nincs novesben, de mar felnott is, tehat igy mar eleve masok az igenyek, megjelenes stb. Majd 19 evesen kell odafigyelni, hogy mit is kapsz meg! Ha a szuleid megtehetnek anyagilag, akkor biztosan neked is tobb mindent adnanak meg, erezz egyutt veluk!
2012. dec. 1. 19:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát a nőverem mindezt élvezi, még csúfol is. szívesen elmennék itthonról....
2012. dec. 1. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A nagyszülők (ha vannak) nem támogatnak pénzzel, vagy egyéb más dologgal?
2012. dec. 1. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:

hát kicsi lány én nem hiszem (ha minden ugy van ahogy leirtad), hogy benned van a hiba, 12 évesen is ugyan ugy számit a megjelenés mint bármikor máskor, és pláne, hogy növésben vagy, gyakrabban kellenek új ruhák

de sajnos nem tudsz mit tenni, esetleg tényleg a nagyiékkal beszélni, elmondani nekik mi a helyzet otthon és tölük várni egy kis szeretetet

2012. dec. 1. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen vannak nagyszüleim, és én nagyon szeretek náluk lenni, csak az a baj hogy nem az én falumban laknak és nem bírok sűrűn menni hozzájuk :/ Köszönöm a válaszokat
2012. dec. 1. 21:38
 7/8 anonim válasza:
Ha egy 4esért képes megverni, akkor nem is igazi szülő! :( A ruhákról már nem is beszélve. A nővéred meg felnőtt! Több esze kellene hogy legyen, minthogy bántson téged, a kisebbet. Esetleg az iskolában ha van egy kedves tanárnéni, tőle is kérhetsz segítséget. A tanárok sok hasonlót látnak, talán tudnak segíteni, ha mást nem, meghallgatnak. De semmiképp se hagyd h megtörjék a lelked. Maradj mindig önmagad, mindegy mi lesz. És a 4es nagyon szép jegy! :)
2012. dec. 1. 22:03
 8/8 anonim válasza:
Szerintem a tesód nár felnőtt szóval nem kéne neki venni ruhákat! Neked kéne venni mert növésben vagy és az a fontos hogy nekem legyen meg mindened! Ha a testvéred igazi felnőtt akkor magának vesz meg dolgokat és nem csüng a szülein... És hogy az apukád megver... Anyukád tudja ezt? A 4-es tényleg szép jegy! :)) Az iskola pszichológussal is beszélhetnél a helyzetedről... De kitartás! :)
2012. dec. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!