Ha visszamehetnél az időben csinálnál valamit másképp?
Nem melírozom be a hajam szőkére. Fél év volt mire kikopott, és borzalmas volt.
XD
Najó, komolyan.
Egy éve kontaktlencsét hordok. Fél éve begyulladt a szemem. Mivel Anyukám orvos, így elkönyveltük kötőhártya gyulladásnak, nem mentünk el szemészhez, Anya felírt nekem egy szemcseppet, pont, megvártam, mire elmúlik a vörösség, aztán újra hordtam.
Ezt megismételtük 4x, azaz 4x is begyulladt.
Tegnapelőtt megint begyulladt, de mostmár eldurvult, mert már a fénytől is iszonyúan fájt a szemem.
Elmentünk szemészhez, aki megvizsgált, és valami profi cuccal bele világított a szemgolyóba, és kiderült, hogy már vagy féléve szaruhártya gyulladásom van, amit nem hagytam begyógyulni a kontaktlencse hordás miatt, mert nem kapott levegőt a szaruhártyám. Szóval ha előbb elmentünk volna, már először, akkor nem kellett volna végigszenvednem ezt az félévet a szememmel.
Kiderült, hogy 1 év múlva meg is vakulhattam volna..
Aztán. Nem kezdek el fogyókúrázni 11 évesen, mert akkor még fogalmam sem volt arról, hogy sosem fogok vele leállni, és azóta is étkezési zavaraim vannak, amitől nem tudok szabadulni. Hatalmas törés ez az életemben, és befolyásolja a mindennapjaimat, és a testi és lelki fejlődésemre is destruktívan hatott.
Igen, visszamennék 2008-ba és kidobnám a pasimat, még mielőtt megcsal.
...és jó lenne újra találkozni a nagyszüleimmel, akik már meghaltak..
Soha nem kezdtem volna olyan fiúval aki 10 km-nél messzebb lakik, ha tudom, h ez lesz a vége azt fix! Elmentem volna abba a szakközépbe amit abból a vastag iskolakeresői könyvből néztünk amiben szakmát, érettségit és JOGOSÍTVÁNYT is kaptam volna csak úgy... Azt a jogsit nagyon bánom, a távkapcsit is, mert még most is iszom a levét, mert messze vannak a szüleim. Munka ugyanúgy itt sincs. Mást nem bánok.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!