Mit tegyek hogy higyjenek?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet hogy 2 depresszión estem keresztül elég súlyosak voltak. De azóta megszűnt minden olyan tünet ami a depresszióhoz köthető. Tegnapelőtt a sürgősségin voltam mert nem kaptam levegőt a nővérek látták is hogy mi van. Megmérték a vérnyomásom és 130/140 volt... Kivizsgáltak rendesen. Odaadták az eredményeket minden negatív és jó. Tegnap is alig kaptam levegőt és hirtelen kapkodtam levegő után, meg folyamatosan ájulásérzésem is van meg most is szorít mellkasomnál. A helyzet az hogy ezt nekem senki nem hiszi el hogy ájulásérzéseim vannak meg levegő után kapkodok, a családban mindenki azt hiszi hogy ezek a depresszió tünetei... De én tudom hogy már nem... Meg hogy mitől volt ez az egész .. Az eredményekkel is elküldtek még további kivizsgálásra de a Szüleim és Nagyszüleim szerint minden renben van... Segítségeteket kérném hogy ti mit tennétek ilyen helyzetbe?2012. dec. 5. 23:25
11/25 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit ha igen akkor meg véletlenül nyomtam félre.. Azt hogy depressziós sosem voltam azt nem mostaniakra értettem hanem korábbra
2012. dec. 6. 05:54
12/25 anonim válasza:
Nézd, ha igazán rosszul lennél, lennének testi tünetek, mint ahogy írták is előttem. Neked csak lelki tüneteid vannak. Ez olyan, mint amikor azt hajtogatod, hogy "Jaj, de fáj a fejem..". Egy idő után tényleg megfájdul az ember feje. Ez mind pszichológia. Nem vagy beteg, fizikailag biztos. Lelkileg annál inkább. Keress fel orvost, de ne a házorvosodat, ide más kell.
13/25 anonim válasza:
Szerintem sincs szervi bajod. Ha a végére akarsz járni, inkább pszichológushoz menj. Vagy valami hasonlóhoz, sok alternatív módja van már a lélekgyógyászatnak.
14/25 anonim válasza:
* házorvosod*
Jav.: háziorvosod
Bocsesz, elírtam. :)
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm..
Most amivel kezeltek a sürgőségin diagnozis: Syncope és collapsus, rákerestem és az volt hogy hirtelen halál...
2012. dec. 6. 12:02
16/25 anonim válasza:
Na jó, most vagy szórakozol velünk, vagy veled szórakoztak. Ha tényleg igaz,a miket írtál(nem a hirtelen halálra gondolok), akkor sürgősen keress fel egy pszichológust!
17/25 A kérdező kommentje:
Nem akartalak felhúzni, csak félek...
2012. dec. 6. 12:31
19/25 A kérdező kommentje:
Mi!?
2012. dec. 6. 12:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!