Mit tegyek hogy higyjenek?
Szerintem ezek a pánikbetegség tünetei. Majd a további kivizsgálásokon kiderül.
2012. dec. 5. 23:27
2/25 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy nem hiszik el hogy nem kapok levegőt és azt hiszik jól vagyok és ha tovább vizsgáltatnám magam (amit nem engednek) csak összevesznek velem...
Nekem is volt már 2x ilyen tünetem, hogy nehezen kaptam levegőt/nehezen tudtam levegőt venni. Borzasztó érzés tudom! Valószínűleg szorongsz és emiatt vannak ezek a tünetek. Ha rájössz mitől szoronghatsz (suli, családi okok, barátok stb) és megszűnteted ezek forrását, akkor el fog múlni! Legalábbis nekem elmúlt :)
2012. dec. 5. 23:41
és igaza van az elsőnek, pánikbetegség lehet, de ezen magad is tudsz segíteni, ha változtatsz a jelenlegi helyzeteden!!
2012. dec. 5. 23:42
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettek :) ... Soha életemben nem voltam se depresszios se pánikbeteg..De nem tudom az okát hogy mitől jöttek ki rajtam munka biztos nem mert munkahelyem sincs jelenleg... De lehet hogy az időjárás miatt is előfordulhat hogy nincs
levegőm.. Most a torkom szorít egy kicsit meg könnyezik a szemem ...
az ilyen laikus távdiagnózisokat mellőzni kellene. ha mást nem keress magánorvost, szánd rá az időt és a pénzt, a közérzeted, az egészséged és az életminőséged múlik rajta.
2012. dec. 5. 23:58
a laikus távdiagnózisok tanácsok, tapasztalatok amik másokkal megtörténtek és talán meríthet belőle. nem hiszem, hogy ezzel bármiféle probléma is lenne, "kedves" okoskodó
2012. dec. 6. 00:03
Kedves te ellentmondasz saját magadnak!
Előbb azt irod,hogy átestl már két depresszión!
A kommentedben pedig azt irod,hogy sosem voltál depis!
Akkor hogy is van ez???
2012. dec. 6. 00:27
9/25 sanyika007 válasza:
Nos, a te betegséged kissé összetet. Látszólag pánikbetegséged van, de leginkább feltünési viszketegséged van. Az ájuláshos rész, nagyon tetszet, mert ha az lenne neked, akkor ez a vérnyomásodon is látszódna. Szédülés a levegőkapkodása véget van, ami a pulzusszámot megemeli. Na szóval kezeltes magad, ha ugyvéled, hogy beteg vagy!
2012. dec. 6. 00:41
nem tudom a nyolcas miért van lepontozva, mert tényleg az van a kérdésben, hogy két milyen súlyos depresszión átesett már, aztán meg közli, hogy ő aztán soha életében nem volt depressziós. Gondolom a kérdezőnek nem tetszik, hogy valaki felfigyelt a dologra.
Szerintem ahhoz, hogy hiGGYenek neked, talán az kéne, hogy nem találsz ki hülyeségeket, hogy te legyél a figyelem középpontjában.
2012. dec. 6. 04:53
További kérdések: