Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Nem sikerült elvégeznem egy 2 éves technikumot, erre faterom a fejemhez ba\'zta h ha 2 évig elmentem volna min bérért dolgozni akkor lett volt 1,3 misim, de így én kivettem a ,családi\' kasszából ezt a pénzt!! csak kíváncsiságból írom ki ezt a kérdést h Ti mit szóltok hozzá!?

u.i.:A vagyona olyan 150-200 misi között van, mellesleg..

2009. aug. 19. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem végezted el? Ha csak simán mert lusta vagy van némi igaza a faternek. Hány éves vagy? Attól is függ!
2009. aug. 19. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Akkor egyértelmű hogy ő ezen az alapon látja a világot.De miért nem végezted el?Ezek szerint nem anyagi okokból...
2009. aug. 19. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy elég hülye vagy, hogy nem végezted el ha már elkezdted.

Teljesen mindegy, hogy mekkora vagyona van, de én sem lennék kifejezetten boldog, ha a gyerekem belekezd valamibe és nem csinálja végig nyomós ok nélkül.

Szerencsére nem is csinálnak ilyet.

2009. aug. 19. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Totál igaza van apádnak.

Azért mert van neki 150-200 millája, akkor az azt jelenti, hogy sosem kell majd sem tanulnod, sem dolgoznod?

Elkényeztetett sznob p.cs akarsz lenni mi?

2009. aug. 19. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igaza van, apád viselkedik normálisan! Amíg az ő kenyerét eszed..... Mindegy mennyi pénze van, neked annyi lett volna a dolgod, hogy elvégezd a technikumot, más nem, de nem tetted meg.
2009. aug. 19. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, hogy ha valakinek minden a feneke alá van téve miért nem bírja meghálálni azzal, hogy elvégez egy iskolát.

Más küszködik, dolgozik suli mellett, hogy legyen pénze egyetemre mégis meg tudja oldani.

Azért ha nem is pont a pénzre kellett volna hívatkozni, de lássuk be nagyon is jogos apukád haragja.

2009. aug. 19. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen független attól, hogy kinek mennyi pénze van. Neked az volt a munkád, hogy tanulj és befejezd az iskolát. De nem tetted. Igy jogos, hogy apukád fel van háborodva.
2009. aug. 19. 17:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Huh.. hát nem voltam vmi kibontakozó..

Egész nyáron dolgoztam, amit megkerestem abból ,éltem' Soha nem kértem pénzt! Itt nem arról van szó h neki mennyi pénze van, hanem arról h pénzmániás, csak látom arra h , 1,3 misi...' arra nem figyelt senki sem! Jobban szereti a pénzét, a lakóit(apartman van) mint engem vagy a Tanár nővéremet, vagy anyámat...

Amúgy a suli azért nem sikerült, mert nem nagyon értettem..

Hiába mész el kamionozni, ha nem tudsz vezetni.. (na mind1 ez hülye hasonlat volt)!

2009. aug. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!