Szerintetek ez normális?
Nem sikerült elvégeznem egy 2 éves technikumot, erre faterom a fejemhez ba\'zta h ha 2 évig elmentem volna min bérért dolgozni akkor lett volt 1,3 misim, de így én kivettem a ,családi\' kasszából ezt a pénzt!! csak kíváncsiságból írom ki ezt a kérdést h Ti mit szóltok hozzá!?
u.i.:A vagyona olyan 150-200 misi között van, mellesleg..
Azt, hogy elég hülye vagy, hogy nem végezted el ha már elkezdted.
Teljesen mindegy, hogy mekkora vagyona van, de én sem lennék kifejezetten boldog, ha a gyerekem belekezd valamibe és nem csinálja végig nyomós ok nélkül.
Szerencsére nem is csinálnak ilyet.
Totál igaza van apádnak.
Azért mert van neki 150-200 millája, akkor az azt jelenti, hogy sosem kell majd sem tanulnod, sem dolgoznod?
Elkényeztetett sznob p.cs akarsz lenni mi?
Csak azt nem értem, hogy ha valakinek minden a feneke alá van téve miért nem bírja meghálálni azzal, hogy elvégez egy iskolát.
Más küszködik, dolgozik suli mellett, hogy legyen pénze egyetemre mégis meg tudja oldani.
Azért ha nem is pont a pénzre kellett volna hívatkozni, de lássuk be nagyon is jogos apukád haragja.
Huh.. hát nem voltam vmi kibontakozó..
Egész nyáron dolgoztam, amit megkerestem abból ,éltem' Soha nem kértem pénzt! Itt nem arról van szó h neki mennyi pénze van, hanem arról h pénzmániás, csak látom arra h , 1,3 misi...' arra nem figyelt senki sem! Jobban szereti a pénzét, a lakóit(apartman van) mint engem vagy a Tanár nővéremet, vagy anyámat...
Amúgy a suli azért nem sikerült, mert nem nagyon értettem..
Hiába mész el kamionozni, ha nem tudsz vezetni.. (na mind1 ez hülye hasonlat volt)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!