"A régi lányok úgy főztek, mint az anyjuk, a maiak meg úgy isznak, mint az apjuk". Mennyire igaz manapság ez a mondás?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 09:14
11/19 anonim válasza:
Szerintem igenis igaz. A mai anyukaknak annyi területen kell megfelelniük,hogy nem igen van idejük otthon sütögetni, a lányt főzögetni tanitani stb,meg a lányokat szerintem annyira nem is érdekli ez,emancipáció és egyéb elfoglaltságaik miatt. Persze van akit igen. Bárban dolgozom 9 éve,és a fiatal,14-20 as korosztály (lányok is) iszonyatos mennyiségeket meg tudnak inni!Akinek nem adnak bárokban az megvesz egy üveg vodkát,és utána megy bulizni. Régen anyáink,nagyanyáink,azt sem igen tudták mi az a pálinka,égetett szesz,maximum likőröket,bort,puncsot ittak,de már az is hatalmas erkölcsi fertőnek számitott :-) A pálinkák alkoholtartalma 3x ezeknek. Nem egy olyan 16 év körüli lány csapatot ismerek,ahol simán elmegy egy este fejenkét a 10 feles.Szerintem ez sok felnőtt férfit is kiütne.Nekik már meg sem kottyan.
12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: erről beszélek én is. Ezt látni minden hétvégén a szórakozóhelyeken. Kutyábbul néznek ki a lányok, mint a fiúk.
2012. dec. 5. 10:33
13/19 anonim válasza:
27 vagyok,már amikor én voltam 16 is kezdett ez "divatba jönni",azért már mi is megittuk a magunkét,amiről otthon,rokonsagban senki enm is sejtett semmi,ha valamit észrevettek akkor ugy gondoltak max megittunk egy két pohar bort,ehez képest,inkáb 1-2 üveg volt.Azóta ez csak fokozódott. A tesóm 33,amnikor ő volt fiatal akkor ez még nem volt "divatban".
14/19 anonim válasza:
"Régen a fiúk úgy dolgoztak mint az apjuk. Ma úgy sminkelnek mint az anyjuk."
Csak, hogy meglegyen a párja.
15/19 A kérdező kommentje:
Na sajnos ebben is van valami!
2012. dec. 5. 11:25
16/19 anonim válasza:
A barátnőimmel mi is megyünk pénteken egy kicsit inni, de nem leszek részeg. Nem is szoktam az lenni és ők sem. Főzni nem tudunk...
17/19 anonim válasza:
Rám egyik se igaz, mondjuk apám jobban főz anyámnál, és csak ritkán iszik...
18/19 anonim válasza:
13-as! Én 35 éves vagyok, és már az én tinikoromban is "divatban volt" ez...
19/19 anonim válasza:
En jobban fozok mint anyam es tobbet iszok mint apam akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!