Hazudjak a szüleimnek?
van egy fiú, akivel nagyon jóban voltunk egy ideje. egyszer vártuk a buszt,és akkor megcsókolt. azóta már együtt járunk, kb szeptember óta.
ezt nem tudjak a szüleim. és ma atmegyek d.u. filmezni hozzá
a szuleimnek azt mondanám,hogy barátnőmhöz megyek, de már előre bánom
16l
a volt baratomat nagyon kedvelték,és nem tudjak elfogadni,hogy vele soha tobbet nem jovok ossze.
es egyszer mondtam,hogy randizok valakivel,oktoberben,de nem engedtek el.
a volt baratommal ok tarjak a kapcsolatot...stb
az egesz helyzet fura
És egész életedben titokban akarsz kapcsolatokat létesíteni, csak mert a szüleid az első pasidat szerették? Azt hittem az a baj, hogy a legelső fiúd, és a szüleid meg szigorúak, nem engednék, de ha 16 évesen már túl vagy egy "kapcsolaton", és azzal se volt bajuk, akkor nem értem, mi a baj? A szüleid se hülyék, hogy azt higgyék, mostmár egész életedben pasi nélkül maradsz, csak mert 15 évesen az első fiúdnál nem horgonyoztál le...
Szóval nehogymár hazudj emiatt, az állati ciki...
ti nem olvastatok amit irtam? próbáltam mondani nekik,de egybol az volt a reakcio,hogy ne talalkozgassak mas fiuval,hisz ott van az xy fiu,akivel most csak mosolyszunet van.
de szo sincs rola,nekem semmi kotodesem nincs mar xy irant,ha meglatom,semmi erzelem. jo volt vele az az 5 honap,de ennyi. es ok komolyan gondoljak,hogy mi meg jarni fogunk
mint írtam,nagyon kedvelték , es apanak segített allast is szerezni, meg (23eves) a hazkoruli munkakban meg mindig segit apanak
el tudjatok képzelni,jovok haza,az exem meg apa kint soroz, es a garazsajtot javitja
mielőtt megszolnatok,hogy korán kezdtem a fiuzast, az xyal csak pettingeltunk. es az azelotti baratommal smaroltunk csak.
a mostani fiummal,akit emlitettem a leirasban, vele mar lefekedutem,ot nagyon is szeretem. es jo lenne,ha nem kéne titkoloznom. vele szeptember eleje óta jarok,de mar akkor is kavartunk,amikor meg xy oldalan voltam. ezert szakitottam konkretan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!