Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudjak a szüleimnek?

Hazudjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

van egy fiú, akivel nagyon jóban voltunk egy ideje. egyszer vártuk a buszt,és akkor megcsókolt. azóta már együtt járunk, kb szeptember óta.

ezt nem tudjak a szüleim. és ma atmegyek d.u. filmezni hozzá

a szuleimnek azt mondanám,hogy barátnőmhöz megyek, de már előre bánom

16l

2012. dec. 5. 05:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lassan elő kellene rukkolni a dologgal, mert így megbízhatatlannak és hazudósnak fognak gondolni. Ha nyíltan elmondod, hogy mi van, abból nem lehet baj. De lehet, hogy nem reklámoznám, hogy már szeptember óta tart. Szerintem még karácsony előtt mutasd be őt a szüleidnek, akkor biztos nem lesz ellenükre, hogy találkozgassatok...
2012. dec. 5. 05:57
 2/8 A kérdező kommentje:

a volt baratomat nagyon kedvelték,és nem tudjak elfogadni,hogy vele soha tobbet nem jovok ossze.

es egyszer mondtam,hogy randizok valakivel,oktoberben,de nem engedtek el.

a volt baratommal ok tarjak a kapcsolatot...stb

az egesz helyzet fura

2012. dec. 5. 06:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz ha felrázod őket és elmondod, hogy te már túlléptél az előző kapcsolatodon és NEM NÉZEL hátrafelé. Új érzéseid vannak, új élethelyzetben vagy, az érzelmeidet NEM HAGYHATOD irányítani, hisz azt nem is lehet. Minél többet kell erről beszélned a szüleiddel, hogy belássák, te már mással vagy együtt. Ha csak titkolózol, akkor azt hiszik még van remény a régi fiút visszaállítani melléd...
2012. dec. 5. 06:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem vállalod fel a kapcsolatodat nyíltan? Szégyellned kell a srácot? (Ha vele vagy családjával zűrök vannak akkor érthető lenne.) Ha viszont normális, akkor tiszteld meg a srácot is azzal, hogy szüleid előtt sem rejtegeted tovább úgy mint egy szégyellnivaló lopott tárgyat, vagy hozzád méltatlan embert.
2012. dec. 5. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:

És egész életedben titokban akarsz kapcsolatokat létesíteni, csak mert a szüleid az első pasidat szerették? Azt hittem az a baj, hogy a legelső fiúd, és a szüleid meg szigorúak, nem engednék, de ha 16 évesen már túl vagy egy "kapcsolaton", és azzal se volt bajuk, akkor nem értem, mi a baj? A szüleid se hülyék, hogy azt higgyék, mostmár egész életedben pasi nélkül maradsz, csak mert 15 évesen az első fiúdnál nem horgonyoztál le...

Szóval nehogymár hazudj emiatt, az állati ciki...

2012. dec. 5. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak légy reális. Egyszer lebuksz egy ilyen hazugságban, és onnantól SOHA többé nem fognak megbízni benned, mondhatsz, amit akarsz. Kinek jó ez? Miért jó ez? Nem vagy már annyira nagyon fiatal, hogy ne lehetne egy-két randid, nem kell ettől ennyire betojni! Légy egyenes a szüleiddel! Nem adtak okot rá, hogy ne bízz bennük! Nagyon fontos, hogy tudatosítsd, hogy MINDEN döntésednek következménye van, és akár EGYETLEN rossz döntés is tönkreteheti az életed, akármilyen jelentéktelennek is tűnik elsőre! Gondold meg, mit akarsz, és cselekedj helyesen! Nem éri meg elrontani már ennyi idősen! Fiatal vagy, de már felelősséggel tartozol azért, amit cselekszel, ez alól pedig nem tudsz kibújni. Elkezdődött a felnőtté válásod, ami a felelősség vállalásával is jár. Ha ez tényleg fontos kapcsolat, kezeld éretten! N28
2012. dec. 5. 09:37
 7/8 A kérdező kommentje:

ti nem olvastatok amit irtam? próbáltam mondani nekik,de egybol az volt a reakcio,hogy ne talalkozgassak mas fiuval,hisz ott van az xy fiu,akivel most csak mosolyszunet van.

de szo sincs rola,nekem semmi kotodesem nincs mar xy irant,ha meglatom,semmi erzelem. jo volt vele az az 5 honap,de ennyi. es ok komolyan gondoljak,hogy mi meg jarni fogunk

mint írtam,nagyon kedvelték , es apanak segített allast is szerezni, meg (23eves) a hazkoruli munkakban meg mindig segit apanak

el tudjatok képzelni,jovok haza,az exem meg apa kint soroz, es a garazsajtot javitja

2012. dec. 5. 14:13
 8/8 A kérdező kommentje:

mielőtt megszolnatok,hogy korán kezdtem a fiuzast, az xyal csak pettingeltunk. es az azelotti baratommal smaroltunk csak.

a mostani fiummal,akit emlitettem a leirasban, vele mar lefekedutem,ot nagyon is szeretem. es jo lenne,ha nem kéne titkoloznom. vele szeptember eleje óta jarok,de mar akkor is kavartunk,amikor meg xy oldalan voltam. ezert szakitottam konkretan.

2012. dec. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!