Miért van egyre több házasságtörő férfi?
kérdésre koncentráljatok. köszi.
(nem, nem csalt meg senki, csak egy kérdés, mert ezt látom, itt is és a környezetemben is.)
"5-ös. az meg a férfiak hibája, ha elvárják a kozmetikát, plasztikát, sminket. nem a nőké. :)"
Itt nagyot tévedsz. Megváltozott a világ, ezek a technológiák, eszközök már elérhetőek, míg régen nem voltak azok. Ilyen értelemben a világ a hibás, mert az változott meg, a nők pedig vagy követik az új igényeket, vagy hoppon maradnak.
ma 22:33: Hu, ba..., ez már állatkínzás.
Szerintem nincs több házasságtörő férfi. Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy annyi a különbség régen és most között, hogy korábban az asszony köténye sok mindent eltakart, most meg nyugodt szívvel kiléphetnek a kapcsolatból.
"5-ös. az meg a férfiak hibája, ha elvárják a kozmetikát, plasztikát, sminket. nem a nőké. :)"
1. Az meg a nők "hibája" hogy magukra kenik
2. Érdekes módon az egyedülálló nők is szokták sminkelni magukat, törődnek a testükkel stb. ezt add össze.
De mindegy is, én is csak egy gaz férfi vagyok aki szerinted simán képes megcsalni a szegény védtelen és ártatlan nőket. Isten óvjon minden férfit az ilyen "nőktől" mint te akik csípőből általánosítanak de ha őket éri ugyanez akkor sápítoznak hogy megint a nők vannak elnyomva.
Mindig is voltak házasságtörő férfiak, csak azokról nem esett ennyi szó. Ha belegondolsz 100-200 évvel ezelőtt (de még sokkal régebben is), a férfiaknál úgymond divat volt, hogy eljárnak szórakozni bordélyházakba. Csak akkoriban egy nő ez ellen nem emelhette fel a hangját. A legtöbb férfi ezt csinálta, tehát nem volt téma. Ellenben mondjuk egy nővel, akit megköveztek, ha megcsalta urát. Manapság ugye azért kicsit másképp gondolkodunk ezekről a dolgokról, a férj és feleség szavakról. Szerintem ilyen formán lehet, hogy kevesebb is a házasságtörő férfi, csak jobban fel van fújva, hiszen manapság ez egy nem elfogadott dolog. Szerintem, de ez abszolút az én saját véleményem.
Btw: lehet sértődötten a nőkben a hibát keresni ebben a témában, de én erre csak egy dolgot tudok mondani. A nők meg azért csalják meg férjeiket, mert azok elhíznak, sörhasat növesztenek, hírből se ismerik a borotvát vagy a WC kefét, nem képesek az alsógatyáikat a mosógépbe tenni stb ;) Játszhatunk neme harcát továbbra is, de soha nem lesz egyik nemnek se igaza, hiszen mindkettőnek megvannak a hiányosságai, amire ki lehet akadni.
Férfiak, ha logikusan gondolkoztok. A kérdező nem azt kérdezte, miért CSAK a férfiak csalják a nőket. Számomra a kérdés nem zárja ki, hogy több a házasságtörő nő is.
De ilyenkor előbújik ez a sok menstruáló fiúcska, és nagy hiszti közepette kiírják a kérdés fordítottját. Egyem a szívüket.
Nincs több, régen is ennyi volt, csak nem beszélték így ki.
Amúgy meg a nők is félrelépnek, csak diszkrétebben, úgyhogy ez nem "nem-függő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!