Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Kikészítenek! Mit...

Segítség! Kikészítenek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A testvérem mondta ma este hogy kell neki a telefonom (nem nagy érték de számomra fontos, net sincs rajta), mert angolból írnak és beleírja a szavakat. Mondtam hogy akkor adja ide az övét de nem adja és én nem akarom neki odaadni az enyémet. Azt mondja hogy húzzak a p*csába és anyuék se csinálnak vele semmit, anya azt mondja hogy ideadja nekem az övét de nekem a sajátom kell mert az övével sz*rt sem érek! Valahogy vissza kell tőle vennem kérlek segítsetek! Nagyon nagyon fontos számomra!!!

Én 12/L

Tesóm 19/F

2012. dec. 4. 21:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Visszakaptam.

Anyu kint volt a konyhába, apa meg tesóm neteztek a szobában. Anyának mondtam hogy mondja meg neki hogy adja vissza, de ő mondta, hogy ideadja nekem az övét, és hogy nem szeretné, hogy ha egyest kapna.. Én meg mondtam hogy akkor tanulja meg. Felidegelte magát (nem mutatta ki nagyon, csak látszott azért..), bement, megkérte hogy adja vissza de tesóm őt is ugyanazzal a stílussal majdhogynem elküldte a fenébe. Aztán csak ideadta.

Lehet kódot tenni a mobilomra, volt már, hogy üzenetekre, fotókra tettem de mindig nálam van és nem volt rá szükség.. Van pin kód is meg telefonzár is, de nem szoktam kikapcsolni.. Na majd ezek után..:D

Fél 8-tól fáj a hasam és már olyannyira hogy azért is sírni tudnék, most meg a telefonomért szintén és a kettő együtt ütött.

Köszönöm mindenkinek!

2012. dec. 4. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy képes egy napra kölcsönadni a testvérednek a telefonodat?
2012. dec. 4. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert az egy bunkó paraszt.

És 19 éves, legyen már benne annyi, hogy bemagol pár szót.

2012. dec. 5. 01:32
 14/15 anonim ***** válasza:
FAKE!!!
2012. dec. 5. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát nem azért de ha nekem lenne egy 19 éves fiam aki megverné a 12 éves hugát úgy kivágnám a házból hogy a lába nem éri a földet, az meg megint milyen dolog hogy felgán elküldeni az anyját a fenébe...mért nevelnek az emberek ilyen gyereket? Mondanám hogy küldd át hozzánk 3-an vagyunk testvérek 20+ hidd el 10 perc után sírva kúszna haza :D
2012. dec. 5. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!