Akiket elhagyott az apjuk, hogy dolgozták fel, hogy nem kellettek a saját szülőjüknek? Van erre valami módszer?
Már nagyon rég történt, kb 3 éves voltam, de azóta is az van bennem, hogy a saját apámnak nem kellettem, de mikor még nem voltam, akkor akart..és hogy ha akart, akkor miért hagyott ott egy kisgyereket? Ha nem akart, akkor pedig miért hagyta, hogy csonka családban nőjek fel és örökre magammal hordozzam ennek fájdalmát?
19 éves vagyok, de azóta se láttam, pedig tudom, hogy jól van és vígan él. Más hogy tette túl magát ezen? Sosem fogom kiverni a fejemből, hogy lehetett volna másképp is, még most is lehetne, de továbbra sem akar látni, pedig semmit nem tettem ellene, még az is büszkébb rám, aki nem vérrokon.
Ezek a ferfiak szerintem egy kulon faj.
Az en apam is elment, egy masik no miatt. De nem koltozott messzire, szinte minden heten lattam az utcan, de nem jott oda hozzam 9-16 eves korom kozott. Ugy tett mintha nem latna, telefonjat babralta. Fel evente kb feljott, de akkor meg en nem beszelgettem vele, haragudtam nem ertettem miert teszi velem?
Az én apám is akart engem, de már a terhesség alatt sem volt velünk. Én azt gondolom, Anyukám kicsit naiv volt, hogy hitt neki. Nem hiszem, hogy az apám jó ember és nem is egy géniusz. Előttünk is volt családja és utánunk is. Mindegyikbe van gyerek, ők tudnak egymásról, de rólam nem tud senki. Nézem, hogy facebookon féltestvérként nevezik meg egymást. Ők miben mások? Ők miért ismerhetik egymást? Ők miért érdemeltek figyelmet? Annyira érthetetlen és gusztustalan számomra ez az ember, az apám. Nem értem az egészet.
A féltestvéreimnek mikor dobjak egy facebook üzenetet, hogy "szia". Egyébként nem gondolom, hogy a vérnek nagy jelentősége van, de én mégis akarom, hogy tudjanak rólam. De mikor? Majd 30 évesen, vagy mikor van ennek az ideje?
Az apa hiányát, ezt nem lehet feldolgozni, ez egy örök csalódás. Valamit elvett tőlünk, amivel kevesebbek vagyunk. Ahogy idősödöm megértem miket nem élhettem át, így egyre fájdalmasabb. Bizonyára el kéne mennem egy pszichodráma csoportba, de az is elég lenne, ha szeretne egy apapótlék.
Egy apàt nem pòtol egy pòtol teljesen egy pòtlèk sem. Tapasztalat. Az enyèm mikor anyàm terhes volt akkor csalta azòta is 21 ève együtt van a r*bancàval, de sehol gyerek, mert önmagàn kívül az apàm nem szeret senkit. Legalàbb ez összejött neki, mert èn gyűlölöm magam. Talàn megàllapodàs vagy
szerencse, hogy csajnak nem lehetett gyereke. Ki tudja. Apàmnak is ahogy itt sok esetben olvastam, szintèn volt előtte egy foltos mùltja, felesège ès egy lànya. Az exe tiltotta tőlünk. Biztos azt hitte anyàm lecsapta a kezéről ès miatta ment tönkre a kapcsolatuk. Egyèbkènt anyàm elmondàsa szerint utòlag kiderült apàm engem nem is akart csak azèrt csinàlt gyereket, hogy anyàmnak legyen dolga. Pàrszor elverte a fèltestvèrem. Aztàn egyszer mikor mesèt akartam nèzni, ő meg meccset ès elvettem a tàvirànyítòt ő ùgy hàtba csapott, hogy nem kaptam levegőt akkor anyàm elvàlt, minden az ővé volt a lakàsban, de addig rimànkodott amìg anyàm megengedte neki, hogy elvigyen amit akar. Aztàn mire visszamentünk üres volt a lakàs mindenét elvitte anyàmnak. Hiàba mondta apàm anyja, hogy nem hűsèges típus a fia, anyàm nem hitt senkinek. Nem sokkal kèsőbb megismerte a pòtapàm aki 10 èvig èlt velünk, aztàn elvàltak ő meg hasnyàlmirigy ràkban meghalt nagybana koràbbi egèszsègtelen tàplàlkozàsù életvitele miatt. Kedves volt, bàr a vègère eltàvolodtunk, 20 èv korkülönbsèg is csak rontott ezen. Vègülis 4 gyereket nevelz fel akkor màr felnőttek voltak. Az egyik vàltig bebeszèlte magànak, hogy miatta vàltak el a szülei, pedig akkor nem ismertèk mèg egymàst ő nem nagyon kedvelt ,pedig sokat vigyàztam a gyerekère is. Na mindegy. Utàna pàrszor talàlkoztunk 10 percre a kamionban, akkor ő sofőr volt èd amiatt is lett cukorbeteg. Aztàn 12 èveden nem idmert meg az utcän mikor köszöntem neki elfordult, ő azt mondta nem vett èszre. Aztàn 1 ève kibèkültünk pàrszor talàlkoztunk mikor rossz àllapotban voltam, a pàrjàval cipőt cserèlgettünk, aztàn többet nem kerestek. Mikor el akartam kísérni őket leràztak. Anno vàlàskor ez a nő volt aki zaklatò üziket ìrt anyàmnak, hogy megèrdemelte, hogy megcsaltàk ès neki csak egy vèn trotty jàr. Sokàig tagadta is, aztàn ùgy tett mintha bànta volna. Ezt az űrt semmi nem pòtolja ès ki a francot èrdekel te suttyò, hogy mit gondolsz egy 30 èves traumàiròl. Remèlem a te fàjdalmaidat is szembe köpik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!