A nők szemében miért "halálos bűn", ha néha elmegy a férfi a kocsmába?
Engem abszolút nem zavar, és szerintem más nőt sem, akit nem hanyagol el a párja.
A zavaró az ilyesmiben az, ha a sörözgetés a kapcsolat/pénztárca rovására történik. Ha nem így áll a dolog, akkor nincs ezzel semmi gond, én is szívesebben sörözök a barátaimmal a vásárolgatás helyett. Heti egy-két alkalommal simán belefér, sőt, kell is a kikapcsolódás.
Én egyáltalán nem így gondolom.
Engem nem zavar (miért zavarna?),ha a párom elmegy sörözni a haverokkal. 10 éve vagyunk egy pár (bár nem házasok, de az nem számít ilyen szempontból), ismerem a barátait, akik az én barátaim is. Miért ne mehetne Velük néha? Nem mondhatjuk meg senkinek, hogy mit csináljon. Ha van kedve kikapcsolni, hát menjen.
Egész héten kemény meló van, hétvégén mindenki megérdemel legalább 1 este szórakozást. Legyen az sörözés, filmezés, vagy a nő részéről vásárlás, kozmetikushoz menés.
Én csak annyit szoktam Neki mondani, hogy vigyázzon nagyon Magára, kerüljék a kötekedős környékeket és várom haza!:)
Együtt is szívesen megyünk, akár kettesben sörözünk egy pub-ban. Ellazít 2-3 sör, jókat nevetünk, hazaérve pedig folytatódhat az este...:) Vagy a haverjaival is rendszeresen elhívnak. Nincs ezekből semmi gond, akár együtt, akár nélkülem megy.
Elítélendő az én értékrendem szerint az, amikor valaki felnőtt létére nem tudja hol határ, vagy a kapcsolat rovására megy a heti többszöri kocsmázás. Ezen kívül semmi gond nincs ezzel, sőt, kell ebben a stresszes világban egy kis lazítás!
N
Miért halálos bűn?
Mert engem nem visz magával! :)
Nem azért vagyunk együtt, hogy rendszeresen csak a hátát lássam este az ágyban, miután hulla fáradtan és későn hazajön.
Nálunk egyébként havi 2 ilyen alkalom "engedélyezett".
De nem csak neki, hanem nekem is.
Ennél többet nem tudnék elviselni, mert általában az ilyen muri mindig hétvégére esik (péntek v. szombat) és mi is csak akkor tudunk minőségibb időt eltölteni kettesben.
Hétköznap túl fáradtak vagyunk bármihez és hétköznap sörözni se lehet, mert náluk is, nálunk is szúrópróbaszerűen szondáztatnak.
Egyébként általánosságban is úgy gondolom, hogy addig jó egy kapcsolat, amíg mindkét félnek egyenlő számú "kimenője" van és ez nem csak a sörözésre vonatkozik.
Ha csak "apának" lehet sörözni a haverokkal, de "anya" minden este otthon van a kölykökkel, akkor nagyon vacak.
Csak a magam nevében beszélhetek, más nevében nem.
A kocsma nálam = olcsó kannás bor, tajrészeg emberek, nulla színvonal.
De még ezt megelőzi nálam az, hogy semmilyen mennyiségben nem tolerálom az alkohol fogyasztást.
Így nem halálos bűn, csak nem hozzám illő az ember.
Mert az alkesz apámat juttatja eszembe a pia bűze.
Felőlem kapcsolódjon ki, elmehet akárhova, akárkivel, én bízom benne, de ne igyon, az olyan primitív dolog lenne, ha csak alkohollal tudna szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!