Mennyire néztek normálisnak egy olyan NAGYMAMÁT, aki a 14 éves lányának olyan bugyit vesz, amin olyan feliratok vannak, hogy "18 cm alatt tilos a belépés" vagy "FUCK MI" (angolul azt jelenti, dugj meg)?
Köszönöm az eddigi válaszolóknak.
Nem rólam van szó, csak a barátnőm osztálytársáról. Már láttam a csajt és 14 évesen tényleg úgy néz ki, mint egy lotyó...De barátnőm olyanokat mondott, hogy a csaj azt mesélte nekik régebben, hogy a nagyanyja 60 évesen még hetente váltogatja a pasijait meg ilyenek o.O Hát mondom oks .. Most megértem, hogy fiatalnak akarja magát érezni, de azért ez túlzás. Szerintem legalábbis.
Anyósom 52, ő is hetente váltogatja a pasikat. Bár ő hivatalosan keresi a lelki társát....
Az angol feliratot szerintem nem értette. Amúgy pedig szerintem megkérdezte az unokáját hogy mit kérne, és ezt mondta. Vagy a bolti eladó javasolta.
az angolt gondolom nem értette, a magyar-18cmel meg passzolok
nemhiszem,hogy szándékos lett volna
Kérdés, hogy mi számít normálisnak. Ha a nálunk is általánosan uralkodó keresztény értékeken alapuló erkölcsiség nézőpontjából nézzük, akkor nem normális.
De lehet hogy ez a nagymama a 60-as, 70-es években hippi közösségben szocializálódott, ahol sokkal lazábbak voltak a fiatalok sokmindenben (szex, drog...) , mint a fiatalok mai szubkulturái.
Ha ez a nagymama boldog és eredményes életed él, gyerekei, unokái boldog, társadalom számára hasznos emberek, akkor ugyan kinek mi köze van ahhoz, hogy a nagymama életvitele nem a katolikus erkölcsiségen alapul.
Nem hinném,hogy ez szándékos volt a nagyi részéről,talán nem is látta,el sem tudta olvasni a feliratot a bugyin,illetve valószínűleg nem is értette,mi van ráírva,nem tud angolul,nem lát jól,nem érti a szöveget,stb.Valamint valószínű az is,hogy az unoka kérte,vagy ő választotta ki,a nagymama csak megvette Neki.Talán nem is nézte,milyen felirat szerepel a bugyin.
Ha pedig esetleg szándékosan vett ilyen bugyikat,akkor meglehetősen szabad erkölcsű,és kissé fura.Az én értékrendem szerint.
15. Egyetértek!
Mit kell ezen úgy fenn akadni? Poénos, laza az öreglány.
Ne legyetek már beszűkültek. Azt a bugyit gondolom nem látja más, a viselőjén kívül. Nem olyan kabátot vett rá, aminek a hátára van írva a Fuck Me.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!