Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire néztek normálisnak...

Mennyire néztek normálisnak egy olyan NAGYMAMÁT, aki a 14 éves lányának olyan bugyit vesz, amin olyan feliratok vannak, hogy "18 cm alatt tilos a belépés" vagy "FUCK MI" (angolul azt jelenti, dugj meg)?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 15:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszolóknak.

Nem rólam van szó, csak a barátnőm osztálytársáról. Már láttam a csajt és 14 évesen tényleg úgy néz ki, mint egy lotyó...De barátnőm olyanokat mondott, hogy a csaj azt mesélte nekik régebben, hogy a nagyanyja 60 évesen még hetente váltogatja a pasijait meg ilyenek o.O Hát mondom oks .. Most megértem, hogy fiatalnak akarja magát érezni, de azért ez túlzás. Szerintem legalábbis.

2012. dec. 3. 15:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom 52, ő is hetente váltogatja a pasikat. Bár ő hivatalosan keresi a lelki társát....

Az angol feliratot szerintem nem értette. Amúgy pedig szerintem megkérdezte az unokáját hogy mit kérne, és ezt mondta. Vagy a bolti eladó javasolta.

2012. dec. 3. 15:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszodat elolvasva már más a véleményem, de addig arra gondoltam, hogy bement a boltba és kinézett pár bugyit, de mivel nagyi, már nem nagyon lát gondolom, lehet nem is nézi a feliratot, csak megkérdezi az eladót, mert naiv, és úgy gondolja, hogy segít neki az eladó (persze vannak normális eladók természetesen), de az eladó meg csak örül, hogy elad valamit, és a nyakába sózza a sz.rt is..de így, hogy a nagyi és unoka is "pasifaló", lehet nagyon is tisztában van a szavak jelentésével, és bíztatja a lányát a k.rválkodásra..
2012. dec. 3. 15:54
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

az angolt gondolom nem értette, a magyar-18cmel meg passzolok

nemhiszem,hogy szándékos lett volna

2012. dec. 3. 15:56
 15/27 anonim ***** válasza:
64%

Kérdés, hogy mi számít normálisnak. Ha a nálunk is általánosan uralkodó keresztény értékeken alapuló erkölcsiség nézőpontjából nézzük, akkor nem normális.

De lehet hogy ez a nagymama a 60-as, 70-es években hippi közösségben szocializálódott, ahol sokkal lazábbak voltak a fiatalok sokmindenben (szex, drog...) , mint a fiatalok mai szubkulturái.

Ha ez a nagymama boldog és eredményes életed él, gyerekei, unokái boldog, társadalom számára hasznos emberek, akkor ugyan kinek mi köze van ahhoz, hogy a nagymama életvitele nem a katolikus erkölcsiségen alapul.

2012. dec. 3. 16:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Beteg a mami nagyon, vajon anyukája mit szól hozzá?
2012. dec. 3. 16:01
 17/27 anonim ***** válasza:
43%
A kommenteddel ellőtted a poénomat, mert én azt akartam írni, hogy a nagyi valószínűleg most döbbent rá, mit hagyott ki fiatal korában. De ezek szerint semmit nem hagyott ki, most is űzi. Ezek a bugyik biztos nagyon tetszenek neki, nem tud ellenállni annak, hogy megvegye. Lehet, hogy ő is szívesen felvenné, de nem meri. Inkább az unokájának adja. Jó szívű a nagymama. Ennyi.
2012. dec. 3. 16:17
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom úgy van vele, hogy ez a divat. Akármilyen nem gyereknek való is a felirat, amúgy nem gondoljátok komolyan, hogy aki 15-nél idősebb ilyen szar bugyikat felvesz?
2012. dec. 3. 16:18
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy ez szándékos volt a nagyi részéről,talán nem is látta,el sem tudta olvasni a feliratot a bugyin,illetve valószínűleg nem is értette,mi van ráírva,nem tud angolul,nem lát jól,nem érti a szöveget,stb.Valamint valószínű az is,hogy az unoka kérte,vagy ő választotta ki,a nagymama csak megvette Neki.Talán nem is nézte,milyen felirat szerepel a bugyin.

Ha pedig esetleg szándékosan vett ilyen bugyikat,akkor meglehetősen szabad erkölcsű,és kissé fura.Az én értékrendem szerint.

2012. dec. 3. 16:21
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

15. Egyetértek!

Mit kell ezen úgy fenn akadni? Poénos, laza az öreglány.

Ne legyetek már beszűkültek. Azt a bugyit gondolom nem látja más, a viselőjén kívül. Nem olyan kabátot vett rá, aminek a hátára van írva a Fuck Me.

2012. dec. 3. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!