Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az anyám ilyen...

Mit tegyek, ha az anyám ilyen velem?

Figyelt kérdés
Új munkabeosztása van, és vasárnap is kell dolgoznia. Én megfőzöm helyette az ebédet, kimostam, kitakaritottam és ő le se ül az asztalhoz enni belőle, vacsorára készít magának más kaját. Nagyon fáj a viselkedése, és ez a történet csak egy a sok közül. Rendesen rettegek, hogy mikor szólok rosszat, amin ő kiborul :(. 20 éves főiskolás lány vagyok
2012. dec. 3. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg azt, hogy leülsz vele beszélgetni és elmondod neki szépen finoman, hogy mi bánt téged. Rákérdezhetsz, hogy ezeket miért csinálja. Jobb nem jut eszembe, de egy próbát szerintem megér. Veszíteni valód nincs...
2012. dec. 3. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez a tanácsom, mint az elsőnek. Beszélj anyuddal erről, és mondd el neki, hogy mi bánt. És mindenképpen maradj higgadt, és ne legyél ideges, mert az csak ront a helyzeten.
2012. dec. 3. 16:11
 3/3 A kérdező kommentje:
próbáltam, és csak beszél össze-vissza
2012. dec. 3. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!