Családon belüli lopások? Anyám tolvaj?
Anyám rendszeresen ellopja a pénzünket és nem tudom,hogy ,ha feljelentést tennék akkor mi történne?
A fiam kapott 200 dollárt és eltűnt a lakásból pénztárcával együtt és senki más nem férhetett hozzá a pénzhez.
Ez nem az első.
Baj az,hogy egy háztartásba vagyunk. :(
A patkányfogó és a videó jó ötlet.
Ha nem tudjátok rábizonyítani, akkor hiába szóltok neki. Nem lehet békésen elintézni. Ha nem az övé a ház, akkor áljatok a sarkatokra és mondjátok meg, hogy ha nem viselkedik, mehet otthonba.
De én végső, csendes, de csúnya megoldásként azt ajánlanám hogy: lopjatok tőle. Jó, tudom hülyén hangzik. De mikor megjön a nyugdíja, lopjatok tőle egy nagyobb összeget. Így saját bőrén fogja megtapasztalni, milyen érzés. Akkor lehet máskor meggondolja, hogy megkurtítsa-e a családtagjait.
áááá
aki beteg, vagy gonosz, azon ez nem segít.
Ez 3-12 éves korban lehet módszer, idős asszonynál mér nem.
Szenved valamiben szükséget? Van valami nagy álma?
mennyire ismeritek? (néhány családot elnézve nem is olyan hülye ez a kérdés)
Az ingatlan az én és a fiaim nevén van.Az Anyám költözött hozzánk amikor a 3.férjével sem jött ki jól.Volt neki háza ,de az a 2.férjével el adták és a pénzt elköltötték. Ennek már 12 éve.
Ezt a lakást a volt férjemmel vettük és én amikor elváltam lízing terheléses hitelből kifizettem. Most annak nyögöm a részleteit.
A második férjemmel együtt élünk és a két fiammal és persze az Anyám aki bekönyörögte magát.
Ezt azért mondom ,mert 16 évesen kidobott és már meg volt mind kettő gyerekem mikor jelentkezett,persze akkor is segítséget kérni.,,,De ez egy másik téma.
hát, érdekes,
te pedig jó szívű vagy
Sajnos igen jószívű vagyok. Itt nálunk ebbe a kisvárosba mindenki ismer. Mondják is ,hogy ők rég kidobták volna.
De nem ez a baj,hanem még lop is és még hozzá nagyon utálatos.
Sajnos panelbe lakunk.A szobánkat már zárjuk,de ha otthon vagyunk nem zárjuk be és a pénz azalatt tűnt el amikor otthon voltam.
Az meg hogy magunk után zárni keljen az ajtót ha otthon vagyunk mégis csak nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!