Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza mennétek karácsonyra?

Haza mennétek karácsonyra?

Figyelt kérdés

5 és fél éve vagyunk együtt a párommal, néhány hónapja sikerült összeköltöznünk (korábban egyetem miatt nem tudtunk). Közben én befejeztem az egyetemet (sajnos még munkakönyves állásom nincs) és összeköltöztünk abban a városban, ahol a párom jár egyetemre. A szülei támogatásával van itt, én dolgozom, de az én szüleim is sokat segítenek.

Évek óta tervezgettük, hogy majd ha összeköltözünk lesz saját fánk, díszírgetjük, bontogatjuk az ajándékokat alatta...Most azonban, hogy itt vagyunk a küszöbön, átgondoltam a dolgokat. Azt gondolom, hogy mindkettőnk szülei megérdemelnék, hogy haza menjünk az ünnepekre, hogy ne kelljen nélkülünk töltsék. Ez azt jelenti, hogy akkor már nincs értelme mi is fát díszítsünk, ha nem leszünk itthon 24, 25.-én, kár a gőzért...Úgy gondolom a sok segítségért megérdemelnek egy ennyit részünkről. A páromnak gyakorlatilag mindegy, ő nem "szavaz" egyik álláspont mellé sem. Csak kicsit csalódott vagyok, mert megint nem jön össze...

Mondjuk előbb utóbb úgyis meg kell hozzuk a döntést és külön karácsonyoznunk...

Szerintetek jól döntök?

2012. dec. 3. 10:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi a férjem családjánál kezdjük az ünneplést 23.-án este. Nagyobb banzáj: anyósom a családot, meg néhány közelebbi barátját is meghívja. 24.-én évek óta kettesben vagyunk. Fát eddig nem vettünk. Én is ágakkal oldom meg, ahogyan már előttem írta valaki. Nagyon szeretem ezt a napot, főzünk közösen valami extrát, sétálunk, romantikázunk. 25.-én aztán az én szüleim. Igyekszünk ebédre odaérni. Mi már mentünk távolsági busszal is, szerencsére az, ami nekünk kell, jár mindig. Mostanában inkább autózunk. Ha lesz gyerkőc, még nem tudom, hogy lesz, de valahogy hasonlóan képzelem el. Nyilván akkor fogunk fát állítani, hadd örüljenek a kicsik.
2012. dec. 3. 16:31
 22/22 A kérdező kommentje:

Ez lett volna a nagy ötletem, hogy anyósomékat és a szüleimet meghívjuk. De sajnos apukám súlyos beteg lett, nem nagyon tud cocókázni :(

Valószínűleg tényleg tartunk egy kis "előkarácsonyt" aztán 24-én haza megyünk. És jövőtől senkinek nem adom a 24-éket.

Köszi a válaszokat!

2012. dec. 4. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!