Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem majd rá a...

Hogyan vegyem majd rá a szüleimet, hogy elengedjenek szilveszterkor házibuliba?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a gimi legmenőbb emberei szervezik ezt a házibulit és meghívtak, nagyon szeretnék ott lenni, mivel vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek? egyszer már elvesztették a bizalmam de azóta már bizonyítottam:)
2012. dec. 2. 23:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, na persze! A "legmenőbb emberek" majd pont egy olyan bulit fognak szervezni, ahol nincs pia! Egy ilyen bulit úgy kell elképzelni, h mindenki rosszullétig fogja inni magát, mivel ez a menő, a lazaság, és különben is egy 15 évesnek fogalma sincs arról, h mi az elég, mi az a mennyiség, amitől még épp jól érzi magát, de eszénél van.

Mondom ezt úgy, h a 6.-osok osztálykirándulás előtt azt tervezgették, h milyen piát visznek fel a buszra üdítősüvegben. 11-12 évesek...

2012. dec. 3. 08:28
 12/29 anonim ***** válasza:
utolsó előtti ugye? :D mert én alkoholról szót nem irtam :D
2012. dec. 3. 09:41
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen, bocsi, mire megírtam, utolsó előtti lett.
2012. dec. 3. 12:01
 14/29 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, szóval fiatal és nem vagyok anyuka. De nem engednélek el. 15 évesen gyerek vagy, a buli meg az ivászat meg felnőtteknek való, nem neked.
2012. dec. 3. 12:56
 15/29 anonim ***** válasza:
Benjamin Franklin-módszert használj: előszőr kérjél egy nagyobb dolgot (anyaaa, hadd töltsem a karácsonyt a barátaimnál), aztán egyre kisebbeket (legalább látogassuk meg őket), szépen-lassan eljutva a Szilveszterig. Ja, és ígérd meg, hogy nem iszol :P
2012. dec. 3. 14:30
 16/29 anonim ***** válasza:
20%

"A "legmenőbb emberek" majd pont egy olyan bulit fognak szervezni, ahol nincs pia!"

Hát... szerintem 15 éves gyerekeket egy házibuliban kizárt hogy egyedül hagyják a szüleik. Ha pedig van pia, akkor azt a szülők szervezik oda. Büntetőperben a vádlottak padján meg börtönben ülni pedig az én világképemben nem menő.

2012. dec. 3. 20:08
 17/29 A kérdező kommentje:

legmenőbb! :))

kibéreltek egy helyet. és egyébként 17 évesek.

2012. dec. 3. 21:01
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Kedvesdrága kérdező. Te egy akkora kis átlagos tinip*csa vagy hogy az má éget.. 15 évesen részegen?! Hova jutottunk?! Èn biztos nem engednélek el, merr ha megtudnám hogy a lányom15évesen akár 2 pohárnál többet iszik, az ég adta világon nem menne sehova! Ha nem lenne a te fajtád hajj de jó világ lenne most!
2012. dec. 3. 22:10
 19/29 A kérdező kommentje:
bocsi, hogy élek többet nem fordul elő :DDDDDDDDD
2012. dec. 3. 23:25
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
16 éves vagyok ugyan fiú de többször voltam részeg buliba (persze nem hányásig ittam magam) és ettől ugyanolyan 5ös tanuló vagyok és semmi gond nincs velem a suliban közben meg van 1 osztálytársam aki sose iszik meg bulizni se jár sehova és 2-3-as tanuló tele van beírással stb.... nem értem miért kell egyből azt gondolni hogy azért mert valaki el jár házibuliba és néha iszik akkor már vmi hülye idióta alkoholista...
2012. dec. 4. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!