Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elengedjenek?

Mit tegyek hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és szeretnék most ősziszünetbe találkozni egy interneten megismert barátommal de anyuék sehogysem akarják megengedni :/

Pedig amikor 11 éves voltam, elengedtek úgy, hogy egy barátnőmmel akit előtte még nem láttam és neten ismertem meg találkozzak. Ő is 11 volt, a szüleivel mentek Budapestre és mivel én onnan nem lakok olyan messze ezért akkor én is odamentem hogy találkozhassunk. Akkor anyuék elengedtek úgy,hogy a bátyám vitt ki, és ő is hozott haza ( de közben nem is volt velünk.) és egész nap a lánnyal voltam aki azóta nagyon jó barátnőm .

Most egy nálam 1 évvel idősebb fiúval szeretnék találkozni szintén egy másik városban ( ahol ő lakik , 150 km.re innen ) anyuék hallanisem akarnak róla és legelőszőr egyszerűen csak annyit mondtak rá hogy nem mert ő fiú és 14 évesen ne találkozgassak idegen városba idegen fiúval. Tudom hogy ez így veszélyes is, de tényleg ismerem őt, ugyanúgy mint azt a lányt akivel régebben találkoztam. Egy barátnőm pedig fel is ajánlotta hogy akkor velünk lesz hogy ne legyek egyedül a fiúval csak engedjenek el..De anyuék sehogy sem akarnak elengedni és már nem tudom hogy hogy kérjem meg meg mit mondjak mert nagyon úgy tűnik hogy ezt nem változtatják meg. Pedig tudom hogy nem lenne semmi bajom, azt is hogy fiatal vagyok meg veszélyes de tényleg ismerem ezt a fiút tudom hogy nem csinálna hülyeséget, és csak egy napra is olyan jó lenne már látni. :/

2012. okt. 28. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyet értek a szüleiddel. Honnan tudod, hogy 14 éves? Interneten akkorákat hazudnak magukról az emberek. Lehet, hogy egy 40-50 éves közötti pszichopata férfi.
2012. okt. 28. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem engednélek el. Ha olyan nagylánynak gondolod magad, akkor fogd fel, hogy nem találkozgatunk vadidegen fiúkkal az otthonunktól 150 km-re, ahol senki sem siethet a segítségedre, ha baj van. Ráadásul félthetek attól is, hogy esetleg szexelni akarsz vele egyet gyorsan, vagy rábeszél valami drogra, berúgtok és franc tudja hol összeesel, a bagóról gondolom meg már beszélnem sem kell egy magadfajta lánynak.

Ha annyira érdekled a srácot, akkor majd elmegy a városodba és találkoztok ott. Hol az önbecsülésed, hogy még te pattogsz neki?

Oh, gyerek vagy még nagyon...

2012. okt. 28. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Bizony, a szüleidnek igaza van. Egy dolog hogy neten megismertél valakit, kialakított egy képet magéról, de soha nem tudhatod. Miért nem utazik a srác hozzád, ha ő az idősebb???? A te korodban 150km egy vadidegenért sokkal veszélyesebb mint te gondolnád....
2012. okt. 28. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

hmm

én 10 évet tagadtam le a koromból a neten és teljesen már karaktert építettem fel magamról (név cím kor személyiség stb..) és ezt évekig játszottam és érdekes h mindenki azt mondta h ismer engem aki a netről ismert meg :-D

ezek után szerinted mit javasolnék ?

amúgy ha az a fiú ennyire akar veled találkozni akkor utazzon el hozzád

ennyi lovagiasság legyen már benne .....

és egy 15 éves fiú igen is csinál hülyeséget pláne ha idegen helyen vagy vele akkor nyeregben van...

és ha tudod h veszélyes akkor akkor miért akarod ennek kitenni magad?

és a szüleidet?

2012. okt. 28. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretnél megerőszakolt lenni, vagy mondjuk hulla, akkor menj.

De gondold végig az egészet.. Érzelmek nélkül! Ha meg tudod csinálni akkor már értelmes vagy, ha pedig értelmes vagy, nem mész el.

Te életed te döntésed! De egy rossz dolgot egy életre megjegyez az ember, míg azt hogy nem mentél el, hidd el gyorsan kihevered.

2012. okt. 28. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
150km-re, 14 evesen, egy idegen fiuhoz, te normalis vagy, mar bocs? Es megis, honnan ismered te olyan jol azt a fiut, ha meg eletedben nem lattad? Es ha valami tortenne veled, mit csinalnal? Belegondoltal, hogy ez milyen veszelyes? Attol hogy leirtad, hogy tudod, hogy veszelyes, meg nem fogsz erettebbnek tunni, ha nem is gondolod ugy. Meg szerencse, hogy a szuleid hallani sem akarnak rola.
2012. okt. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!