Szerintetek miért lett ilyen és hogy lehet ezt elkerülni?
De miért lenne 'olyan'? Minden ember más, tehát az ilyen példa még nem jelenti azt, hogy a tiéd is ennyire fog kötődni. Lehetséges, hogy a férfi apukája már nem él, de velük élt, mégis kötődik az anyukájához.
Ne hívd béndzsának, elég rosszindulatra vall. Különben meg az sem mindegy, hogy a lányod 10 évesen nem mozdul mellőled vagy 30 évesen.
1.vagyok! Elmondom neked, hogy én is szemüveges vagyok, 27 évesen IS. Engem egyetlen egyszer sem piszkáltak a szemüveg miatt, arról meg már ne is beszéljünk, hogy a szemüveg sok esetben öltöztet. Van pár olyan ismerősöm, akik kifejezetten azért néznek ki jól, mert szemüveget hordanak, a k.lencse helyett. Hány éves vagy? Mi lesz akkor, ha szemüveges lesz, te megtiltod annak használatát, és pl a k.lencse diszkomfort érzetet ad neki, nem fogja szeretni, mert zavarja, hogy van ott egy lencse? Akkor inkább ne lásson, és nyugodtan romolhat a szeme tovább? Ez nem így működik. Aki ilyenért csúfolni fogja a gyerekedet, azzal nem kell foglalkozni, majd kinövi ezt a dolgot, később meg a kutya se fogja ezért bántani, tehát ez a lelki - törés-duma egy hülyeség.
Egy hátrányát tudom említeni a szemüvegnek: nem volt ajánlatos puskázni dolgozatnál, merthogy tükröződött.
Például ott kezdődik a dolog, hogy leszoksz az ilyen "nem engedem, hogy szemüveges legyen" dolgokról. Ne telepedj rá, ne csinálj belőle anyámasszony katonáját, lehessen saját véleménye, élete.
Az ilyen felnőtteknél általában az áll a háttérben, hogy a szülők kicsi kortól úgy nevelték, hogy "majd én megmondom, mi neked a legjobb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!