Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják megszabni a...

Miért akarják megszabni a szüleim azt is, hogy mit nézzek?

Figyelt kérdés

Mindig veszekednek vagy egymással, vagy velem, de legtöbbször velem. Még olyanokba is belekötnek, hogy én mit nézek a tv-ben. Pl. elvileg megtiltották, hogy South Parkot nézzek, mert hogy jajj, az milyen baromság már. Az már csak mellékes, hogy ők meg való világot néztek meg ehhez hasonló szennyeket, de mindegy..

Én se szabom meg nekik, hogy mit nézzenek, akkor ők miért akarják? Csak hogy legyen mibe belekötni már megint? Ráadásul 14 évesen már csak el tudom dönteni, hogy mit szeretek és mit nem..

Csak az én szüleim ilyenek vagy másnak is megszabják ennyi idősen, hogy mit nézhet a tv-ben?

14/L

2012. dec. 1. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy hülyeség tiltani.Egyszer úgyis találkozol ezekkel a dolgokkal,nem védhetnek örökké.Attól,mert most SP-t nézel,még nem leszel sorozatgyilkos.Sőt.Ahogy itt valaki előttem írta,az a sorozat nemcsak a káromkodásról szól,hanem mondanivalója is van.
2012. dec. 2. 13:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Látom hatalmas az öntudatod így 14 évesen, de nem bírod megérteni, amit mondtam. Sem arról nem volt szó, hogy a sp nem jó (én is nézem), sem pedig arról, hogy minden 14 éves GYEREK idióta. De nézz körül a világban, és látni fogod sajnos, hogy miről beszélek. A SP pedig nem gyerekeknek való, pont azért, mert a legtöbbje annyit fog fel belőle, hogy xy azt mondta, hogy mocskos zsidó. Az, hogy te nem ilyen vagy tök jó, de a korodbeliek többsége igen. És azt is írtam, hogy megengedném neki, hogy nézze, ha meg tudja magyarázni, hogy miért. De majd ha idősebb leszel, meg néhány másik válaszoló is, akkor megértitek, miről beszélek, 14 évesen én is puffogtam, ha azt merték nekem mondani, hogy még nem vagyok felnőtt.
2012. dec. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!